رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از استقرار آمبولانس اورژانس اجتماعی به مدت 7 روز در سطح شهر برازجان خبر داد

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: ایدز معضلی پزشکی بهداشتی است که ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی آن بسیار گسترده می باشد و با مستقر کردن اتوبوس ایدز در مناطق حاشیه شهرها وکمپهای ترک اعتیاد به شناسایی موارد جدید بیماری ایدز کمک کنیم .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویش دوست افزود:  واحد بیماریهای واگیر ستاد شهرستان ،  با همکاری اداره بهزیستی برازجان ،به منظور ارتقاء آگاهی مردم جامعه در خصوص بیماری ایدز، اقدام به مستقر نمودن اآمبولانس اورژانس اجتماعی به مدت 7 روز در مناطق حاشیه شهر و بوستان ها وکمپهای ترک اعتیاد در شهر برازجان، وحدتیه و سعدآباد نموده است.

ماریا خویش دوست تصریح کرد:، آمبولانس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی   با هدف آموزش و معرفی ویروس HIV و کاهش ترس مردم در سطح شهر برازجان  مستقر شده است .

خویشدوست  خاطر نشان کرد:  در این اتوبوس‌ها، قرار است از افرادی که در مراجعه به اتوبوس ایدز خوداظهاری می‌کنند، تست رایگان گرفته و جواب آن نیز در زمان 10 تا 20 دقیقه به آنها اعلام شود.

وی همچنین اظهار کرد : یکی از راهبردهای اساسی که مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت دنبال می‌کند، آزمایش اچ‌آی‌وی، برای کسانی است که داوطلب این کار هستند و هدف این است که شرایطی فراهم شود تا افراد دسترسی بیشتری به این آزمایش‌ها داشته باشندو همچنین  آزمایش‌هایی که از مراجعه‌کنندگان گرفته می‌شود، قابل اطمینان است و با کیت‌های تشخیصی سریع انجام می‌شود و تمام اطلاعاتی که از افراد به دست می‌آید، محرمانه است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان  ، خاطرنشان کرد ،انتظار می رود، درمدتی که اتوبوس ایدز   در سطح شهر مستقر می باشد، تعداد 400 الی 500   نفر آزمایش HIV انجام دهند .

انتهای پیام/ 3030/س.غ

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید