آغاز فعالیت متخصصان جهادی چشم پزشکی ودندانپزشکی نورآوران سلامت در بخش ارم شهرستان دشتستان

16 دی 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از شروع به کار کلینیک‌های تخصصی سیار خیریه نورآوران سلامت در بخش ارم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویش دوست گفت: با مستقرشدن دندانپزشکان و چشم پزشکان درکلینیک های بیمارستان صحرایی نورآوران سلامت ، روزانه 160 نفر از بیماران بخش چشمی و دندانپزشکی در دو نوبت صبح و بعد ازظهر  معاینه و درمان می شوند.

خویش دوست افزود: با نشستهایی که نماینده بیمارستان نورآوران سلامت،سعید زرینی با دندانپزشکان و چشم پزشکان و همچنین بینایی سنجان شهرستان برگزار نمود ،7 دندانپزشک شاغل درمراکز خدمات جامع سلامت  و چهارچشم پزشک و بینایی سنج اعلام همکاری با این بیمارستان نموده اند  که طبق برنامه زمانبندی شده  به ارائه خدمات در بیمارستان خیریه نورآوران سلامت می پردازند.

مدیر اجرایی کلینیک سیار نورآوران سلامت، محمود خسروی  نیز با بیان اینکه در این طرح 47 پزشک شامل 10 چشم پزشک، 36 دندانپزشک و 9 تا 11 بینایی سنج همکاری خواهند کرد، گفت: این افراد که اغلب از خراسان رضوی هستند به مدت سه ماه ، تا آخر اسفند ماه در شهرتنگ ارم  به مداوای بیماران نیازمند دو بخش ارم و بوشکان خواهند  پرداخت.

خسروی هدف این کلینیک سیار خیریه را ترویج فرهنگ جهادی،همدلی و همزبانی مردم و مسئولان اعلام کرد.

وی خاطرنشان کرد : در این کلینیک‌های سیار، خدمات دندانپزشکی که شامل جرم گیری ، کشیدن ،پرکردن  به افراد زیر ۱۵ سال، مادران باردار و شیرده  و خدمات چشم پزشکی از عمل در اتاق عمل‌های سیار و مجهز تا مرحله عینک رایگان انجام می‌شود.
وی افزود: در این دوره 3700 نفر در بخش چشم و 1382 نفر در بخش دندان ویزیت می‌شوند.

انتها ی پیام/ س.غ/3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید