آغاز طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه درشهرستان دشتستان

19 دی 1397
طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارو فرد در مناطق شهری و روستایی شهرستان دشتستان همزمان با سایر شهرستانهای استان ، با هدف تعیین الگوی مصرف مواد غذایی توسط کارشناسان نغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان آغاز شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: غذا یکی از اجزای اساسی و ضروری حفظ سلامت و از ابعاد مهم رفاه فردی و اجتماعی شامل امنیت غذایی و کیفیت زندگی است.
محمدحسین دریسی افزود: در طی دو دوره زمانی ،6 منطقه روستایی و 8 منطقه شهری که شامل 56 خانوار می باشند در این طرح پایش مورد رارزیابی و بررسی  قرار می گیرند که در هر دوره 28خانوار مورد ارزیابی قرار می گیرند و پس از بررسی اولیه ؛ به فاصله سه تا هفت روز دیگر،  کارشناسان به خانوارها مراجعه ویاد آمد خوراکی خانوار( مقدارمواد غذایی که در 24 ساعت گذشته خانوار مصرف نموده است) بررسی و ثبت می کنند
دریسی هدف از اجرای طرح  را ،کمک به شناسایی گروه ها و جمعیت های در معرض ناامنی غذایی در مناطق شهری،روستایی و حاشیه شهرها وهمچنین شناسایی روند تغییرات در الگوی مصرف مواغذایی و عوامل خطر تغذیه ای مرتبط با بیماریهای غیر واگیر بیان کرد.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در خصوص مشخصات پایشگران این طرح پژوهشی گفت: کارشناسان این طرح دارای کارت همراه با تصویر  و ممهور به مهر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و درمان پزشکی و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی می باشد و فرمانداری و نیروی انتظامی نیز از این طرح پشتیبانی می کنند .

 

انتها ی پیام/ س.غ/3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

https://sapp.ir/bpumspublicrelation



   
تعداد بازدید:   ۶۶

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >