توسط شبکه بهداشت و درمان دشتشستان صورت گرفت:
بیش از 100 واحد تولیدی در دشتستان، نظارت و پایش شده اند

19 دی 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از نظارت وپایش بیش از 100و احد تولیدی و عرضه مواد غذایی در شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویش دوست گفت: با توجه به اهمیت غذا و تغذیه سالم؛ نظارت بر تهیه و توزیع فراورده های  مواد غذایی، بروز بسیاری از بیماریهای ناشی از فساد مواد غذایی را به حداقل می رساند.

خویش دوست افزود: واحد نظارت بر موا دغذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در راستای تامین امنیت و سلامت جامعه در چرخه تولید موا غذایی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی اقدام به نظارت و کنترل موادغذایی و بهداشتی در مراحل مختلف (ورود، تولید، حمل و نقل و نگهدای و عرضه ) می نماید.

وی تصریح کرد: این پایش ها توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی و بهداشتی به صورت ماهیانه انجام می شود که در نظارتی از 100 واحد تولیدی و عرضه در دشتستان ،  تعداد هزار و 160 بازررسی از واحدهای تولیدی از ابتدای سال تا کنون  به عمل آمده است و در این راستا،  چهار هزار و 105  آزمایش بر اساس استاندارد های ملی و دستورالعمل های اداره کل نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهاشتی بر روی نمونه های مواد غذایی ارسال شده از واحد های تولیدی و سطح عرضه در آزمایشگاه مواد غذایی شهرستان  انجام  گرفته است .

انتها ی پیام/ س.غ/3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

https://sapp.ir/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
تعداد بازدید:   ۱۹

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >