مانور حمایتهای روانی ،اجتماعی در بلایا در شهرستان دشتستان برگزارشد

22 اسفند 1397
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، مانور حمایتهای روانی ، اجتماعی در بلایا با شرکت 21 تیم امدادی ، امنیتی و مددکاری در محله خضر شهر برازجان و حضور مسئولین شهرستان دشتستان برگزار شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان  هدف از برگزاری این مانور را بررسی میزان آمادگی و حضور به موقع نیروهای امدادی و امنیتی اعلان کرد وتقويت مهارتهاي اجتمـاعي بازمانـدگان و كمـك بـه جامعـه بـراي سـازماندهي مجـدد، خوديـاري وبازسازي جامعه را از دیگر اهداف این مانور برشمرد.

ماریا خویشدوست ، در آغاز این مانور ضمن تاکید بر اهمیت آگاه سازی عموم مردم منطقه در خصوص بلایای طبیعی و غیر طبیعی تصریح کرد: از انجا که هدف نهایی اجرای این مانور ، کاهش اختلالات و مشکلات روانی اجتماعی ناشی از بلایای طبیعی است لذا کارشناسان باید تمام تلاش خود را در زمینه کاهش عوارض و بحران  های روحی ، روانی و اجتماعی حادثه دیدگان به کار گیرند.

خویش دوست اظهار کرد: حفظ و ارتقاء سطح سلامت روان جامعه پس از حوادث غير مترقبه یک از اهداف مهم ما در این مانورها می باشد  و بهبود روانی بازماندگان و حفظ و ارتقاء سلامت روان افراد یکی از مهمترین ابعاد سلامت به شمار می رود که ضرورت توجه مسئولان را می طلبد .

تیم‌های روانشناسی و مددکاری  شهرستان دشتستان با حضور مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، خانم دکتر اکبری زاده سعی کردند تا توان بازآموزی و اقدامات عملی را در کمک رسانی به حادثه دیدگان از بعد روحی روانی در شرایط سخت وقوع حوادث غیرمترقبه تمرین کنند.

در حاشیه برگزاری این مانور ،  ضمن اسکان نیروهای امدادی و بهداشتی ، تیمهای سلامت روان برای کاهش اثرات روانی بلایا در کودکان و نوجوان ضمن برپایی یک مهدکودک و مدرسه صحرایی ، یک سری مسابقات ورزشی و نقاشی برگزار و جوایزی را به کودکان اهدا کردند.

در این مانور ، سرپرست فرمانداری ، معاون عمرانی  فرمانداری ، مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مسئول حوادث و بلایای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ؛ رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ، معاونی بهداشتی و جمعی از مسئولین ستادی ، هلال احمر، بهزیستی ، نیروی انتظامی ، آتشنشانی ، اورژانس اجتماعی ، پلیس راهور، ، آموزش و پرورش حضور داشتند.

انتها ی پیام/ س.غ/3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید