ارتقاء سطح کیفیت زندگی سالمندان، نیازمند اصلاح سبک زندگی وخودمراقبتی در آنهاست

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ارتقاء سطح کیفیت زندگی سالمندان ، نیازمند اصلاح سبک زندگی وخودمراقبتی در آنهاست و با انجام مراقبتهای بهداشتی و کنترل بیماریهای مزمن، امید به زندگی را افزایش دهیم.

ماریا خویش دوست در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت:  با توجه به اینکه از سالمندان و بازنشستگان همانند کودکان ، به عنوان آسیب پذیر ترین اقشار جامعه یاد می شود و در دهه های اخیر توجه ای ویژه به خصوص در کشورهای پیشرفته به انها شده است، لذا در طرح تحول نظام سلامت تاکید ویژه به مراقبت بهداشتی این گروه سنی جهت افزایش امید به زندگی ، کاهش مرگ وکنترل بیماری های مزمن (فشارخون-دیابت و چربی خون) شده است.

خویش دوست اظهار کرد: با اجرای طرح تحول نظام  سلامت در نیمه  دوم سال 95 ، نوزده هزار و 167 نفر از جمعیت سالمندی شهرستان دشتستان توسط مراقبین سلامت حداقل یکبار خدمت توسط مراقبین سلامت گرفته اند و در سامانه الکترونیکی سیب ثبت شده که 85 درصد از جمعیت سالمندی شهرستان دشتستان را شامل می شود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، فراخوان فعال و پیگیری برای مراقبت ممتد  به تمام ادارات ، سازمانها و صنوف و همچنین اجرای طرح ضربت مراقبت تمام گروههای سنی درب منزل با حضور مراقبین سلامت زن و مرد، پزشک،  کارشناس سلامت روان و تغذیه را از عوامل مهم ارتقاء شاخص خدمت گیرندگان جمعیت سالمندی در دشتستان  برشمرد.

وی خاطر نشان کرد: پایش عملکرد مراقبین سلامت و انجام با کیفیت خدمات به گروه سنی سالمندان مورد تاکید ما بوده تمام مراقبتهای دوران سالمندی به صورت رایگان در مراکز خدمات جامع سلامت ارائه می شود.

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید