نظارت بر صنوف مواد غذایی در ماه مبارک رمضان در دشتستان تشدید می شود

23 ارديبهشت 1398
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان ، فعالیتهای نظارتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بر مراکز عرضه و پخت مواد غذایی افزایش می یابد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: درآستانه ماه مبارک رمضان ، نظارتهای بهاشتی در قالب تیم های بازرسی در دونوبت صبح و عصر و انجام گشتهای مشترک با بازرسان  ادارات صنعت و معدن ، اتاق اصناف و تعزیرات تشدید شده است.

ماریا خویش دوست افزود: بازرسان بهداشت محیط با حضور در مراکز عرضه شیرینی پزی ، شیرینی فروشی ها، آشی ، نانوایی و غذاهای بیرون بر ، ضمن آموزش به متصدیان ، با تجهیزات پرتابل نسبت به سنجش پراکسید روغن و آلودگی سطوح کار اقدام می نمایند.

 کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، فاطمه حسینی گفت: با توجه به وضعیت موجود بازار و افزایش قیمتمواد اولیه ، بازرسان این شبکه نظارتهای دقیق به منظور جلوگیری از تقلبات مواد غذایی را در دستور کار خود داشته و ضمن نمونه برداری دقیق از مواد غذایی، با متخلفین در این زمینه برخورد جدی می مایند.

حسینی از همه شهروندان و روزه داران خواست هر نوع تخلف بهداشتی را به سامانه 190 (سامانه شکایات مردمی ) مطرح نمایند.

 

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


کلمات کلیدی:
نظارت.بهداشت.محیط     مراکز.عرضه.غذایی     بازرسان.بهداشت.محیط     ماه.رمضان     ماریا.خویشدوست     سیده.فاطمه.حسینی    
   
تعداد بازدید:   ۴۴

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >