نان شور سلامت مصرف کنندگان را به خطر می اندازد

13 خرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در گفتگوی با روابط عمومی گفت: بازرسان بهداشت محیط سنجش شوری نان ازتمام نانوایهای شهرستان بعمل می آورند

محمدحسین دریس افزود: نان شور سلامت شهروندان را به خطر می اندازد و نمک بیش‌از اندازه در نان، سلامت مردم به‌ویژه افراد آسیب‌پذیر و بیماران قلبی و عروقی را تهدید می‌کند.

دریسی اظهار کرد: از سوی دیگر، این برکت الهی قوت اصلی مردم را تشکیل می‌دهد به‌طوری که سرانه مصرف نان در کشور 320گرم درروز برآورد شده است و به همین دلیل بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن و همچنین انواع ویتامین‌های گروه B ، آهن و فیبرغذایی از طریق نان تأمین می‌شود.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت :در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد که زمانبر و مقرون به صرفه نبود.

سیده فاطمه حسینی افزود: از ابتدای سال گذشته ، بازرسان بهداشت محیط به دستگاه‌های پرتابل سنجش شوری نان مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.   
حسینی تصریح کرد: شهرستان دشتستان دارای 196 نانوایی می باشد که به صورت ماهیانه توسط بازرسان بهداشت محیط میزان شوری خمیر این نانوایی ها توسط بازرسان سنجش می شود و در طی یکسال گذشته بیش از 90 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند.

وی همچنین گفت: سلامت شهروندان یکی از اولویتهای اصلی شبکه بهداشت و درمان می باشد و سلامت مواد غذایی با نظارت مستمر و همچنین آموزش مداوم به اصناف امکانپذیر می باشد.

 

 

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

محمدحسین دریس افزود: نان شور سلامت شهروندان را به خطر می اندازد و نمک بیش‌از اندازه در نان، سلامت مردم به‌ویژه افراد آسیب‌پذیر و بیماران قلبی و عروقی را تهدید می‌کند.

دریسی اظهار کرد: از سوی دیگر، این برکت الهی قوت اصلی مردم را تشکیل می‌دهد به‌طوری که سرانه مصرف نان در کشور 320گرم درروز برآورد شده است و به همین دلیل بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن و همچنین انواع ویتامین‌های گروه B ، آهن و فیبرغذایی از طریق نان تأمین می‌شود.

کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت :در گذشته نظارت دقیق بر میزان نمک استفاده شده در نان‌ها امکانپذیر نبود و برای بررسی این موضوع کارهای آزمایشگاهی انجام می‌شد که زمانبر و مقرون به صرفه نبود.

سیده فاطمه حسینی افزود: از ابتدای سال گذشته ، بازرسان بهداشت محیط به دستگاه‌های پرتابل سنجش شوری نان مجهز شدند که اکنون می‌توانند با استفاده از این دستگاه‌ها در محل میزان نمک استفاده‌شده در نان را بسنجند.   
حسینی تصریح کرد: شهرستان دشتستان دارای 196 نانوایی می باشد که به صورت ماهیانه توسط بازرسان بهداشت محیط میزان شوری خمیر این نانوایی ها توسط بازرسان سنجش می شود و در طی یکسال گذشته بیش از 90 درصد از این تعداد نانوایی‌های موجود به میزان استاندارد نمک استفاده می‌کنند.

وی همچنین گفت: سلامت شهروندان یکی از اولویتهای اصلی شبکه بهداشت و درمان می باشد و سلامت مواد غذایی با نظارت مستمر و همچنین آموزش مداوم به اصناف امکانپذیر می باشد.

 

 

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید



   

تاریخ بروز رسانی:   13 خرداد 1398

تعداد بازدید:   ۱۰۸

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >