معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:

دومین مرحله طرح کنترل فشارخون بالا با حضور معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و مسئولین ادارات و نهادهای بخش آبپخش اجرایی شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان در گفتگوی با روابط عمومی گفت : طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان همزمان با سراسر کشور امروز در تمام مراکز بهداشتی و درمانی، بیمارستان‌ها و ۱۹۰ ایستگاه سیار آغاز شده است.

مهندس دریسی  صبح شنبه در آئین آغاز اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون در آبپخش اظهار داشت: 10هزار نفر جمعیت بالای ۳۰ سال در شهر آبپخش داریم که حداقل نصف این جمعیت باید در این طرح حضور یابند و هدف از آن هم شناسایی افراد با فشار خون بالاست.
 دریسی اظهار کرد: متاسفانه نصف افراد جامعه اطلاعی از فشار خون بالای خود ندارند و این طرح می‌تواند نقش مهمی در اطلاع افراد از فشار خون بالا داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: طرح بسیج ملی کنترل فشارخون یک حرکت پیشگیرانه است، بنابراین مردم به ویژه افراد تحت پوشش طرح از این فرصت استفاده کنند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد:  همه مسؤولان و دستگاه‌های اجرایی برای حضور در این طرح پیشگام شوند و تلاش نمایند ، افراد بالای 30 سال مشارکت فعالی در این طرح مذکور داشته باشند.

طی مراسمی فاز دوم طرح کنترل فشارخون بالا با حضور معاون بهداشتی و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، مسئولین نهادها و ادارات دولتی در پایگاه ثابت مرکز خدمات جامع سلامت شهر آبپخش اجرایی شد.

انتهای خبر/س.غ/3030

تاریخ بروز رسانی:   19 خرداد 1398