معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان :
گزارش دهی به موقع بیماريهاي واگیر رکن اساسی مبارزه با این بیماریها می باشد

8 امرداد 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: پايه و اساس کنترل بیماریها در نظام بهداشتی کشور، نظام مراقبت بیماریها می باشد و بیماریابی و گزارش دهی به موقع بیماریها و اقدام مناسب موارد گزارش شده یکی از ضروریات این نظام می باشد.

محمدحسین دریسی در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان افزود: گزارش دهی بیماريهاي واگیر، رکن اساسی مبارزه با این بیماريها و تشخیص سریع اپیدمی ها است که به صورت هفتگی و مستمر توسط کارشناسان مبارزه با بیماریهای شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت انجام میشود .

دریسی تصریح کرد: با اجرای این  برنامه ، از انتقال و سرایت این بیماری در سطح جامعه جلوگیری میشود  و با گزاش گیری بیماریهای مانند تب و بثورات، فلج شل ها ، بیماریهای قابل پیشگیری با اکسن ، سالک ، تب مالت و بیماریهای منتقله از آب و غذا به صورت هفتگی از مطبهای خصوصی  پیگیری این بیماریها  با سرعت بیشتری انجام می گیرد .

وی همچنین اظهار کرد: بخش مهمی ازبرنامه هـاي بهداشـت عمـومی درهـر کشـور مراقبت ازبیماريهاي واگیربـا هـدف پیشـگیري وکنتـرل، شناسایی شیوع وباربیماريها،انجام مداخلات،ارزیابی اثربخشــی برنامــه هــاي مراقبــت،مــدیریت وتخصــیص منــابع بهداشتی است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان  گفت: گزارش دهی بیماريهای واگیر توسط مراکزبهداشتی درمانی،بیمارستانها،کلینیکها،مطبهاي خصوصـی وآزمایشـگاه هـا میتوانـد انجام میشود ولی متاسـفانه در برخـی از ایـن مراکـز بخصوص بخشهای خصوصی مشـکلات گزارش دهی وجود دارد .

بنابراين ضروری اســت ضمن اطلاع رســانی  و برگزاری دوره های بازآموزی برای پزشكان  ومســؤولین فنی آزمايشگاه ها و با اتخاذ تدابیر لازم و بازنگری روش های موجود جهت ارتقاء گزارش دهی و تقویت روند گزارشگیری اقدام شود .

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید