توصیه‌های بهداشتی برای عزاداری محرم

13 شهريور 1398
با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا و همچنین توزیع نذورات و غذا در این ایام، شبکه بهداشت و درمان دشتستان توصیه هایی را در این مورد یادآوری کرده است که در زیر می‌آید.

توصیه‌های بهداشتی برای عزاداری محرم

هرگونه پخت و پز باید در مکان‌هایی که دارای شرایط بهداشتی است، صورت پذیرد.

کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و  غذا بایستی قبلا نسبت به دریافت کارت معاینه پزشکی  اقدام نمایند و بهداشت فردی (مثل شستشوی دست ها قبل از طبخ غذا) را رعایت کنند.

برای آب شرب، حتما از آب آشامیدنی سالم و تصفیه شده استفاده شود.

مواد غذایی اولیه برای تهیه غذا، حتما سالم بوده و ترجیحا مشمول بسته بندی مجاز ‌باشند.

برای تهیه غذا از فرآورده‌های دامی با کشتار مجاز یا بسته بندی شده مورد تایید این وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده شود.

از نمک های بسته بندی یددار و تصفیه شده در تهیه و پخت غذا استفاده شود.

در صورت مصرف سبزی خوردن یا سالاد، نسبت به شستشوی بهداشتی آنها اقدام شود. (هم با محلول ضد عفونی کننده و هم با مایع ظرفشویی شسته شوند.

همچنین بخوانید : توصیه ‌های بهداشتی برای حضور در مساجد

در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف در توزیع مواد غذایی گرم، از ظروف فوم دار مخصوص استفاده شود.

توزیع آب، شربت و یا شیر در بین دسته‌های عزاداری و یا در مراسم، با لیوان یک بار مصرف صورت گیرد و از ورود لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است، جلوگیری شود.

ظروف مورد استفاده در توزیع آب، چای و غذا، به طور مستمر شسته و گندزدایی شوند.

در هنگام توزیع غذا، افراد توزیع کننده از راه رفتن روی سفره‌ها خودداری کنند.

از قرار دادن غذای پخته شده برای مدت زمان طولانی (حداکثر دو ساعت) در دمای محیط خودداری شود و در صورت لزوم، مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 40 درجه و یا بالای 60 درجه سانتیگراد نگهداری شوند.

از نگهداری مواد غذایی خام و پخته در مجاورت هم و در داخل یک یخچال یا سردخانه خودداری شود

 

 

 


کلمات کلیدی:
توصیه.بهداشتی     عزاداران     محرم        

تاریخ بروز رسانی:   13 شهريور 1398

تعداد بازدید:   ۱۹

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >