اصلی ترین راهکار برای دستیابی به سلامت در مردان، ارتقاءآگاهی ، حمایت و عمل می باشد

5 اسفند 1398
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ایران یکی از چهار کشوری است که بیش از یک دهه برنامه سلامت مردان را دنبال کرده است.

فضه امیری افزود: مردان مرگ و میر بالاتر و طول عمر کوتاهتری نسبت به زنان به دلایل مشابه دارند و مشکلات و مواجهات و عوامل خطر اختصاصی متعددی نیز،سلامت انها را تهدید می کند.
امیری اظهار کرد: مردان به دلایل مختلفی  از خدمات بهداشتی درمانی کمتری بهره مند میگردند و در چنین شرایطی آگاهی ،حمایت و عمل به عنوان اصلی ترین راهکارهای رفع بحران فوق می تواند جامعه مردان را نیز ازحداقل مواهب سلامت بهره مند سازد.
وی تصریح کرد :به منظور دست یابی به اهداف مهم فوق ،هفته ملی سلامت مردان 98 ،شعار "محیط سالم ،کارکنان سالم" انتخاب شده است.
فضه امیری  در تعریف محیط کار سالم گفت: محیط کار سالم محیط کاری است که از رفتارهای سالم کارکنان خود حمایت و آنان را به اتخاذ رفتار های سالم تشویق و انتخابهای سلامتی را تسهیل می کند.
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خاطرنشان کرد: در سال جاری با توجه به اهمیت نقش مولد مردان در دوره پنجره جمعیتی ” سلامت مردان در محیط کار” با تاکید بر آموزش پیشگیرانه درخصوص بیماری های آنها از قبیل سرطان های مردان، ترومای ناشی ازحوادث، ناباروری و … به عنوان موضوع اصلی هفته مذکور انتخاب شده است تا سلامت جمعیت کثیر مردان شاغل کشور اعم از کارمندان، کارگران، صنوف و … دربخش صنعت، کشاورزی و خدمات در ارگان های دولتی و غیر دولتی را ممکن است فرصت های کافی برای دسترسی به خدمات سلامت نداشته باشند مدنظر قرار داده و مشارکت آنها را با همکاری همه جانبه دستگاه ها و سازمان ها و مراکز مختلف برای ارتقا سلامت جلب نماید
کارشناس برنامه میانسال و سالمند شهرستان با بیان اینکه پوشش مراقبت های میانسالی و سالمندی در مردان  در شهرستان دشستان به 80 در صد رسیده است گفت: راهکارهای مختلفی برای تسهیل دسترسی شاغلین به خصوص جامعه مردان به خدمات سلامت در شهرستان انجام شده که نتیجه آن افزایش پوشش مراقبت ها در گروه سنی میانسال و سالمند می باشد.
انتهای پیام/ س.غ / 3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید