کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط وحرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، گفت: نظارت بر کارگاه های تولید و توزیع شیرینی و زولبیا در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژه ای برخوردار می شود و با توجه به نظارتهای انجام گرفته توسط بازرسان بهداشت محیط دو کارگاه خانگی و غیر مجاز شیرینی و زولبیا در شهرستان دشتستان شناسایی و با هماهنگی ماموران نیروی انتظامی و اماکن از این کارگاه ها بازدید و از ادامه کار این کارگاه ها جلوگیری شد.
سیده فاطمه حسینی افزود: در این کارگاهها 200 کیلوگرم شیرینی و زولبیا غیربهداشتی ضبط و معدوم گردید و متصدیان متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند.
حسینی تصریح کرد: به دلیل نبودن نظارتهای بهداشتی بر روی کارگاه های خانگی غیر مجاز ، متصدیان آنها از مواد غذای غیرمجاز مانند روغن های سوخته شده و انواع رنگها و طعم دهنده های مصنوعی و غیرمجاز استفاده می کنند.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان دشتستان به شهروندان توصیه نمود ازخرید هرگونه مواد غذایی مانند زولبیا و بامیه از دستفروشان و دوره گردان خودداری نمایند و در صورت مشاهده این موارد با سامانه 190 تماس گرفته وتخلف بهداشتی را گزارش تا دراسرع وقت پیگیری های لازم انجام شود
انتهای پیام/ س.غ/ 3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید