سایت جدید دفن بهداشتی زباله های شهر برازجان 30درصد پیشرفت فیزیکی داشته است

شهردار شهر برازجان ، گفت: شهرستان دشستان اولین شهردر استان بوده که به صورت پایلوت و رایگان دفن بهداشتی زباله های عفونی را از یکسال گذشته شروع کرده و تا کنون هم ادامه دارد .

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در نشستی که مسئولین شهر برازجان با فعالین اجتماعی در شبکه بهداشت و درمان دشتستان برگزار نمودند، شهردار شهر برازجان،محمد حسن محمدی افزود: در حال حاضر زباله های عفونی بیمارستان و مراکز خدمات جامع سلامت توسط شبکه بهداشت و کلینیک های خصوصی توسط شهرداری جمع آوری میشود ، سپس توسط دستگاه امحاء زباله بیمارستان 17 شهریور تبدیل به زباله غیرعفونی میشود و بعد طی شرایط خاصی دفن بهداشتی میشود.

وی اظهار داشت :اولین قدم در بحث تفیک زباله ها ،فرهنگ سازی می باشد و ما در شهرستان دشتستان با توزیع پلاستیک های مخصوص و استقرار مخرن های زبله و 5 هزار کتاب  در مدارس های ابتدایی که توسط فعالین اجتماعی حوزه محیط زیست انجام میشود ،اقدااتی را انجام داده ایم و امیدواریم فعالین اجتماعی در این خصوص همکاری بیشتری را با ما داشته باشند.

محمدی گفت: محل جدید دفن زباله شهربرازجان به صورت تخصصی و مکانیزه که تفیک زباله را نیز انجام می دهد از اواسط سال گذشته کار خود را شروع کرده و 30 درصد پروژه انجام شده است و انتظار داریم تا پایان سال 97 این پروژه به پایان برسد و دفن زباله ای شهری به صورت اصولی و تخصصی انجام شود.

شهردار برازجان اظهار داشت : زنده گیری سگهای بی سرپرست در شهر برازجان شروع شده است و در کمپی که در محل باغ شهرداری برازجان ایجاد کرده ایم ،با همکاری شبکه بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی و همچنین محیط زیست سعی در عقیم سازی گونه های پرجمعیت را داریم.

رییس محیط زیست شهرستان دشتستان صادق پورسالم ، نیز در این نشست از دغدغه های محیط زیستی فعالین اجتماعی تقدیر کرد و گفت: خوشحالیم که مردم در زمینه محیط زیست مطالبه گر شده اند و از طریق فعالین اجتماعی به بیان مشکلات در این حوزه می پردازندو با  تلاش برای ارتقای سطح کیفی فعالیت‌ها و دسترسی به اهداف مطلوب و بهینه از همه توان و ظرفیت موجود بهره می‌بریم.

پور سالم افزود: در خصوص دفع بهداشتی زباله های عفونی  مشکلاتی داشتیم که با تغییر دستگاه زباله سوز تا حدودی این مشکل از لحاظ تولید گازهای سمی برطرف شده است و انتظار داریم با ایجاد محل جدید دفن زباله شهر برازجان این مشکلات مرتفع شود تا چیزی سلامتی مردم را تهدید نکند.

وی محصور کردن محل دفن زباله شهر وعدم دسترسی دامها و سگهای ولگرد را یکی از اقدامات موثر شهرداری و شبکه بهداشت برشمرد که می تواند به سلامت شهروندان کمک کند.

انتهای پیام/ س.غ/3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید