در دومین جشنواره مالک اشتر دشتستان؛
از رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تجلیل شد

در دومین جشنواره مالک اشتر سپاه ناحیه مقاومت بسیج حضرت جوادالائمه (ع) شهرستان دشتستان از رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به‌عنوان مدیر برتر در همکاری با بسیج طی مراسمی تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، این آیین با حضور سردار محمدتقی صفری فرمانده تیپ پیاده امام صادق (ع) استان بوشهر، سرهنگ غلامپور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه حضرت جوادالائمه (ع) دشتستان، فرماندهان و مدیران برتر سپاه استان، شهرستان و جمعی از پاسداران، روحانیون و مسئولان استانی و شهرستانی باهدف معرفی رده‌های موفق بسیج شهرستان دشتستان در سالن همایش دانشگاه پیام نور برازجان برگزار شد.
در این مراسم، شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، بیشترین همکاری را با ناحیه مقاومت بسیج سپاه حضرت جوادالائمه (ع) دشتستان در سال ۹۶ داشته‌ و رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، مهندس ماریا خویش دوست به‌عنوان مدیر برتر در این جشنواره معرفی و از وی توسط سردار صفری و دیگر فرماندهان بسیج تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است، شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با همکاری سپاه ناحیه مقاومت بسیج حضرت جوادالائمه (ع) شهرستان و بسیج جامعه پزشکی نقش بسزایی در خدمت‌رسانی به مناطق کمتر برخوردار در طرح شهید رهنمون را داشته است و با اعزام اکیپ‌های پزشکی و کارشناسان بهداشتی به ویزیت رایگان بیماران و مراجعین می‌پردازد.

تعداد بازدید:   ۱۱

چاپ خبر | ارسال به دیگران