معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از موثرترین بازوان اجرایی در شبکه های بهداشت هستند

5 آذر 1397
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، نشست هم اندیشی مسئولین فنی کارخانجات و کارگاههای تولیدی استان بوشهر با هدف ارتقاء و بهبود شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در شبکه بهداشت و درمان دشتستان برگزار شد.

 معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، محمدحسین دریسی گفت: مسئولین فنی واحدهای تولیدی یکی از موثرترین بازوان اجرایی در شبکه های  بهداشت و درمان و همچنین معاونت غذا و دارو در نظارت بر سلامت و کیفیت محصولات غذایی،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی می باشند.

محمد حسین دریسی افزود:  مسئولین فنی کارخانجات و کارگاههای مواد غذایی و بهداشتی یکی از اعضای  کلیدی  در کارخانجات می باشند و جایگاه مسئولین فنی در زمینه تولید ایمن محصولات غذایی و بهداشتی سالم  از اهمیت ویژه ای برخورداراست .

وی تصریح کرد: با تعامل و همکاری بین بازرسین شبکه بهداشت و درمان و مسئولین فنی کارخانجات می توانیم با تولید محصولات سالم غذایی ، سلامت مصرف کننده را تضمین کنیم و این یکی از اهداف نهایی ما در این جایگاه می باشد. 

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان ، بر تشکیل و ثبت انجمن مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی با همکاری بازرسین بهداشت مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان  تاکید کرد  .

دریسی همچنین گفت: برگزاری جلسات هم اندیشی  ویژه مسئولین فنی کارخانجات و کارگاههای مواد غذایی و بهداشتی به صورت ماهیانه برگزار و ارائه مطالب آموزشی در رابطه با بهداشت موا غذایی توسط مسئولین فنی کارخانجات انجام شود.

گفتنی است شهرستان دشتستان،دارای 111 واحد تولیدی مواد غذایی و بهداشتی می باشد که یه صورت مستمر توسط بازرسین واحد مواد غذایی ، بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت و درمان پایش و مورد بازدید قرار می گیرند.

 

انتها ی پیام/ س.غ/3030

با کلیک بر روی لینک زیر اخبار دانشگاه را از کانال سروش دریافت کنید

https://sapp.ir/bpumspublicrelation


کلمات کلیدی:
مسئولین     .فنی.کارخانجات     دشتستان     شبکه.بهداشت.دشتستان     معاون.بهداشتی     محمدحسین.دریسی    
تعداد بازدید:   ۳۴

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >