اجرای گشت مشترک کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر برازجان

7 اسفند 1397
درگشت مشترکی که با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت ،معدن و تجارت شهرستان دشتستان انجام گرفت،از تعدادی فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی سطح شهر برازجان بازدید بعمل آمد.

یکی از مهمترین روشهایی که می تواند در کنترل و کاهش قاچاق کالاها ی آرایشی و بهداشتی در کشور و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و جعلی به مردم در سطح عرضه کمک کند، نصب برچسب اصالت و سلامت بر روی کالاهای آرایشی بهداشتی و استفاده از سامانۀ جامع طرح شناسنامه دار نمودن کالا های آرایشی وبهداشتی می باشدکه با بکارگیری توانمندی های عرصه فناوری اطلاعات توانسته گام موثری در ارتقاء سلامت جامعه بردارد. این برچسب ها صرفا یک هولوگرام تبلیغی نیست و اینها بدون استعلام هیچ ارزشی ندارند بلکه کد نوشته شده روی برچسب و در صورت تایید استعلام محصول را مورد استفاده قرار مي‌دهد.

بهترین راه شناسایی محصولات اصل از تقلبی سامانه مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت سازمان غذا و دارو است. در صورت بروز مشکلات ناشی از استفاده محصولات وارداتی آرایشی و بهداشتی امکان پیگیری و رسیدگی موضوع بدلیل وجود مستندات و مدارک مربوط به کالای مورد نظر در سازمان غذا و دارو میسر خواهد بود.

این گشت به منظور کنترل و پایش لوازم آرایشی و بهداشتی ، حفظ سلامت مصرف کننده ،جلوگیری از عرضه محصولات غیر مجاز،و همچنین پیشگیری از قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی انجام گرفته است.

گفتنی است طی این بازرسیها، از 10 مرکزعرضه محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید بعمل آمد ،که این مراکز از لحاظ شرایط نگهداری محصولات ، سلامت محصولات و برچسب اصالت و تاریخ تولید و انقضاء آنها مورد بازرسی قرار گرفتند .

این گشتهای مشترک، طبق برنامه زمان بندی شده و با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر  ، و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان دشتستان در حال حاضر بصورت ماهیانه توسط بازرسان ادارات مربوطه  انجام میگیرد. در این بازرسی انجام گرفته، تعداد 12 قلم معادل 5 کیلوگرم  محصول غیر قابل مصرف جمع آوری و امحاء گردید .

انتهای پیام/3030/س.غ

تعداد بازدید:   ۱۲۳