بخش.ارم

همزمان با دومین روز از هفته دولت : در دورترین و صعب العبورترین نقطه دشتستان خانه بهداشت خیرک افتتاح و به بهره برداری رسید
همزمان با دومین روز از هفته دولت ،پروژه بهداشتی ساختمان جدید خانه بهداشت خیرک با حضور فرماندار و هیات همراه ، مسئولین شبکه بهداشت و درمان دشتستان و جمعی از مسئولین و اهالی بخش ارم افتتاح و به بهر برداری رسید.

12 اسفند 1397
ارائه بیش از 6 هزار خدمت درمانی به مناطق بخش ارم و بوشکان در بیمارستان صحرایی نورآوران سلامت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارائه 6 هزار خدمت درمانی از یازدهم دی ماه تاکنون توسط کاروان خیریه نوراوران سلامت مستقر در شهر تنگ ارم خبر داد.

8 دی 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان 16 سامانه های آبرسانی روستای باغتاج بخش ارم مورد ارزیابی و بازدید قرار گرفت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت : با توجه به اهمیت وضعیت سامانه های آبرسانی در سلامت مصرف کنندگان و تعدد منابع آبی در روستاهای بخش ارم بویژه روستای باغتاج، بازدید و ارزیابی این سامانه ها در دستور کار شبکه بهداشت و درمان دشتستان قرار گرفته است .

5 دی 1397
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ ارتقاء شاخصهاي سلامت مهمترين هدف اجراي برنامه تحول نظام سلامت در مناطق کم برخوردار
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، گفت: ارایه خدمات بهداشتی و درمانی و ارتقاء شاخصهای سلامت و همچنین فراهم کردن دسترسی عادلانه همه مردم به خدمات سلامت از اهداف مهم ما در مناطق کم برخوردار می باشد.

5 دی 1397
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر؛ فرایند تکمیلی و تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت تنگ ارم در حال انجام است
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ،از فرایند تکمیلی و تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت جدید تنگ ارم شهرستان دشتستان خبرداد

یک دستگاه آمبولانس ویژه به مناطق صعب‌العبور بخش ارم اختصاص یافت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، یک دستگاه آمبولانس با تجهیزات جهانی و پیشرفته به ناوگان اورژانس بین جاده‌ای بخش ارم تخصیص یافت.

6 دی 1395
برگزاری مانور زلزله در بخش ارم دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت سالروز وقوع زلزله بم ، مانور زلزله و ایمنی با همکاری ادارات و نهادهای بخش ارم دشتستان برگزار شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:تسهیل در اجرای برنامه های بهداشتی مستلزم هماهنگی بین بخشی است
به گزلرش روابط عمومی ، رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان در نشستی که به منظور رفع مشکلات و توسعه بخش ارم برگزار شد،بر هماهنگی بین بخشی در اجرای برنامه های بهداشتی تاکید کرد.

23 اسفند 1394
اجرای مانور آمادگی تیم مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان دشتستان
به گزارش روابط عمومی ،تیم مدیریت بحران شبکه بهداشت و درمان دشتستان برای امادگی و بالا بردن سطح توان خود، در ارتفاعات بخش ارم کوهپیمایی کردند.

گزارش تصویری جشن روز جهانی کودک در بخش ارم دشتستان
جشن روز جهانی کودک با همکاری شبکه بهداشت و درمان دشتستان،مرکز بهداشتی و درمانی تنگ ارم و آموزش و پرورش بخش ارم در این شهر برگزار گردید.