بسیج.جامعه.پزشکی

رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خبر داد: برپایی اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در شهرستان دشتستان
رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: با همت بسیج دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اردوی جهادی در روستاهای گلدشت، میلک، پلنگی و شول بخش شبانکاره شهرستان دشتستان برپا شد.

17 بهمن 1397
فرماندار دشتستان؛ به برکت انقلاب اسلامی،ایران به قطب پزشکی خاور میانه تبدیل شده است
فرماندار دشتستان گفت : به برکت انقلاب اسلامی و پشتیبانی و حمایت های مردم،ایران به قطب پزشکی خاورمیانه تبدیل و در عرصه پزشکی خودکفا شده است.

ارایه خدمات رایگان درمانی به روستائیان درودگاه بخش سعدآباد دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، با حضور پزشکان متخصص بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر، خدمات درمانی رایگان به روستاییان درودگاه از توابع بخش سعدآباد شهرستان دشتستان ارایه شد.

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان: سه تیم در شهرستان دشتستان در حال اجرای طرح شهید رهنمون می‌باشند
رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان گفت: سه تیم در شهرستان دشتستان در حال اجرای طرح شهید رهنمون (طرح اعتلا بسیج جامعه پزشکی) می‌باشند.