جشنواره.غذایی

به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت انجام گرفت، برگزای جشنواره غذای سالم در مدرسه محله قلایی شهرآبپخش
به مناسبت فرا رسیدن هفته سلامت با شعار ( مراقبتهای بهداشتی اولیه راهی به سوی پوشش همگانی سلامت ) جشنواره غذایی سالم با همکاری آموزش و پرورش شهر آبپخش در مدرسه پسرانه مقطع ابتدایی شهید رضایی محله قلایی برگزار شد.

برگزاری جشنواره غذایی توسط سفیران سلامت دانش آموزی شهر سعدآباد/ گزارش تصویری
همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر ،جشنواره غذایی و نمایشگاه صنایع دستی توسط سفیران سلامت دانش آموزی آموزشگاه دخترانه 22 بهمن شهر سعدآباد با همکاری واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار گردید.

برگزاری پیاده روی و جشنواره غذا در مرکز خدمات جامع سلامت امیر المونین به مناسبت روز جهانی قلب
مرکز خدمات جامع سلامت امیر المومنین به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قلب ،اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم ، با همکاری داوطلبین سلامت این مرکز کردند.