خدمت

8 آبان 1398
توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان انجام گرفت: ارائه خدمات درمانی در مسیر پیاده‌روی بزرگ ولایت در شهرستان دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارائه خدمات درمانی از آغاز مراسم و بازگشت کامل زائران پیاده روی بزرگ ولایت در شهرستان دشتستان خبر داد .

برپایی میز خدمت توسط شبکه بهداشت و درمان دشتستان
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، بعه مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج اقدام به برپای میز خدمت در روستای دهقاید نمود.

7 آبان 1397
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از آموزش بدو خدمت پزشکان خانواده جدیدالورود خبر داد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، آموزش بدو خدمت پزشکان خانواده جدید الورود شهرستان دشتستان در راستای ارتقاء شاخصهای برنامه پزشک خانواده در شهرستان برگزار شد.

راه اندازی میز خدمت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در مصلای نمازجمعه شهر برازجان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، از راه اندازی میز خدمت درمصلای نمازجمعه شهربرازجان خبر داد.

برگزاری آزمون ضمن خدمت بهورزان شهرستان دشتستان
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از برگزاری آزمون ضمن خدمت بهورزان همزمان با سایر شهرستان‌های استان در این شهرستان خبر داد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: خدمات سلامت در مناطق محروم و صعب‌العبور استان بوشهر توسعه می‌یابد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هیچ عاملی نباید مانع از خدمت‌رسانی در مناطق محروم و صعب‌العبور شود