دکتر.عبدالمحمد.خواجه‌ئیان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: مهم‌ترین اهداف ما در توسعه فضاهای فیزیکی ارتقای شاخص‌های سلامت است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، از توسعه و بهبود فضاهای فیزیکی حوزه بهداشت و درمان، ارتقای شاخص‌های بهداشتی است.

16 امرداد 1397
عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان توسط معاون بهداشتی و مدیر گروه‌های استانی پایش و ارزیابی شد
در راستای برنامه‌های از پیش تعیین‌شده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونت بهداشتی و مدیر گروه‌های استانی روند عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان را پایش و ارزیابی کردند.

15 امرداد 1397
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های عمرانی بهداشتی شهرستان دشتستان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پروژه‌های عمرانی بهداشتی شهرستان دشتستان بازدید کرد.