دیابت

25 آبان 1398
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خانواده در شکل گیری عادات غذایی و فعالیت بدنی نقش بسیار مهمی دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: الگوهای غذایی و میزان فعالیت بدنی ازدوران کودکی شکل می گیرد و خانواده در شکل گیری عادات غذایی و فعالیت بدنی نقش بسیار مهمی دارد.

21 آبان 1398
همایش پیاده روی کارکنان شبکه بهداشت و درمان دشتستان/ گزارش تصویری
به مناسبت فرا رسیدن هفته دیابت 18 الی 24 آبان ماه ، همایش پیاده روی با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان، سرپرستان و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت و مسئولین واحدهای ستادی در جاده سلامت شهر برازجان برگزار گردید.

19 آبان 1398
پیشگیری از دیابت در خانواده آغاز می‌شود
کارشناس واحد بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: پیشگیری از دیابت در خانواده آغاز می‌شود.

22 آبان 1397
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: هفت هزار بیمار دیابتی در دشتستان شناسایی و در سامانه سیب ثبت‌شده‌اند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از شناسایی هفت هزار بیمار دیابتی و ثبت آن‌ها در سامانه الکترونیک سیب خبر داد.

28 تير 1396
معاون شبکه بهداشت دشتستان: ارجاع بیماران دیابتی به کلینیک شهرستان دشتستان آغاز شد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فرایند ارجاع بیماران دیابتی از مراکز خدمات جامع سلامت به کلینیک دیابت در شهرستان دشتستان شروع شد.

27 آبان 1395
همایش پیاده روی روز جهانی دیابت در دشتستان
شبکه بهداشت و درمان دشتستان،گرامیداشت روز جهانی دیابت را با بر پایی همایش پیاده روی با شعار چشمها به دیابت را در شهر برازجان برگزار کرد.

26 آبان 1395
چشم ها به دیابت0شعار روزجهانی دیابت سال 2016
بیماری دیابت ( یا بیماری قند خون بالا که در اصطلاح عام به مرض قند مشهور است ) یکی از بیماریهای شایع ، قابل کنترل ومزمن است.

26 آبان 1395
فعالیتهای مرکز خدمات جامع سلامت شهر آبپخش در هفته دیابت+تصویر
به مناسبت هفته گرامیداشت دیابت با شعار چشم ها به دیابت ،مرکز خدمات جامع سلامت شهر آبپخش فعالیتهای خود را در مقاطع مختلف مدارس اجرا نمود.

آیا دیابتی ها می توانند روزه بگیرند؟
دیابت(بیماری قند) که امروزه در جوامع جهانی و نیز در کشور ما شیوع زیادی یافته است،جزء موارد ممنوعیت کامل روزه داری نیست ، بلکه بسته به حالات مختلف و وضعیت بیمار و صلاحدید پزشک، فرد میتواند برای روزه گرفتن یا نگرفتن تصمیم بگیرد.

آنچه باید در مورد دیابت بدانیم
دیابت یک بیماری غیر واگیر است که تعداد زیادی از افراد جامعه به آن مبتلا هستند ،ولی نیمی از آنها از بیماری خود آگاه نیستند.

دیابت ،شعار سازمان بهداشت جهانی در سال 2016(1395)
بیماری دیابت را بیشتر بشناسیم .

گزارش تصویری از برگزاری مسابقه دو میدانی به مناسبت هفته ملی دیابت در شبانکاره
به متاسبت هفته ملی دیابت ،مرکز بهداشتی و درمانی شبانکاره با همکاری اداره آموزش و پرورش این بخش ،مسابقه دومیدانی در مقطع متوسطه دوم برگزار نمود.

توصیه هایی برای بیماران دیابتی
توصیه هایی برای بیماران دیابتی در طی ماه مبارک رمضان

آموزش نرم افزار دیابت
برنامه ثبت اطلاعات غربالگری دیابت و پیش فشار خون بالا جهت تمامی مراکز بهداشتی درمانی آموزش داده شد .