سفیران.سلامت

برگزاری جشنواره غذایی توسط سفیران سلامت دانش آموزی شهر سعدآباد/ گزارش تصویری
همزمان با فرا رسیدن دهه مبارک فجر ،جشنواره غذایی و نمایشگاه صنایع دستی توسط سفیران سلامت دانش آموزی آموزشگاه دخترانه 22 بهمن شهر سعدآباد با همکاری واحد آموزش و ارتقای سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار گردید.

فرماندار دشتستان: مشارکت مردم دراجرای طرح های بهداشتی میتواند درپیشبرد اهداف حوزه سلامت موثر باشد
فرماندار دشتستان گفت: مشارکت مردم دراجرای طرح های بهداشتی میتواند درپیشبرد اهداف حوزه سلامت بسیار موثر باشد و نقش سفیران سلامت در انتقال مفاهیم و مطالب آموزشی بسیار مهم و ارزشمند است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: یکی از اهداف اصلی طرح سفیران سلامت،ارتقای دانش خودمراقبتی در جامعه می باشد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در مراسم افتتاحیه طرح سفیران سلامت دانش آموزشی مدارس شهرستان دشتستان گفت: اجرای برنامه سفیران سلامت یکی راهکارهای مهم و موثر در ارتقاء سلامت دانش آموزان و افزایش سواد سلامت جامعه می باشد

سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ارتقای آگاهی و پیشگیری از بیماری‌ها از اهداف اصلی ما در تربیت سفیران دانش‌آموز می‌باشد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: ارتقای آگاهی و پیشگیری از بیماری‌ها از اهداف اصلی ما در تربیت سفیران دانش‌آموز می‌باشد.

فرماندار دشتستان: دانش و آگاهی سلامت در شهرستان دشتستان افزایش یابد 5 آذر 1396
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: دانش و آگاهی سلامت در شهرستان دشتستان افزایش یابد.

همایش سفیران سلامت در شهرستان دشتستان برگزار شد
همایش سفیران سلامت به مناسبت هفت سلامت در شهرستان دشتستان برگزار شد

طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی در دشتستان برگزار شد
اولین طرح سفیران سلامت مدارس شهرستان دشتستان، با حضور رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش‌وپرورش و مسئولان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در مدرسه شاهد لاله ۲ برازجان برگزار شد.