شیر.مادر

تغذیه با شیر مادر باید اولویت سلامت جامعه باشد
مشاور ارشد تغذیه با شیر مادر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تغذیه با شیر مادر، با توجه به فواید کوتاه مدت و بلندمدت پزشکی، عصبی و تکاملی، نه‌تنها به عنوان یک انتخاب بلکه باید به عنوان یک اولویت برای سلامت جامعه باشد.

16 امرداد 1398
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: سريع ترين مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سريع ترين مرحله رشدِ بعد از تولد، دوران شيرخواري است و مهم ترين نشانه سلامت، رشد و تكامل مطلوب كودك است و تركيب شير مادر كاملاً منطبق با نيازهاي شيرخواراست .

15 امرداد 1396
شیر مادر ،ایمنی کودک را بالا می برد

شیر مادر حاوی آنتی بادی های مهم است
کارشناش برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: شیر مادر دارای آنتی بادی است که به کودک در مبارزه با ویروس ها و باکتری ها کمک می کند