ماریا.خویش.دوست

در دومین روز از هفته دولت انجام گرفت؛ افتتاح ساختمان جدید اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای کلمه شهرستان دشتستان/ اعزام ۱۴ بیمار بدحال بخش‌های ارم و بوشکان توسط بالگرد هوایی اورژانس استان در سال جاری
هم‌زمان با دومین روز از هفته دولت با حضور جمعی از مسئولین شهرستان دشتستان، ساختمان جدید پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای شهر کلمه از توابع بخش بوشکان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

آزمایش رایگان HIV در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی شهرستان دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: به‌منظور مراقبت، درمان، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها، در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی از افراد در معرض خطر آزمایش رایگان HIV گرفته می‌شود.

برنامه‌های بهداشتی باید روحیه مطالبه گری مردم را احیاء و تقویت کند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سمت‌وسوی برنامه‌های بهداشتی باید طوری باشد که روحیه مطالبه گری را در مردم احیا و تقویت کند زیرا تنها در این صورت است که می‌توان به تحقق کامل اهداف بهداشتی امید داشت

کاهش میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از کاهش میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در این شهرستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح همیاران اورژانس در مدارس شهرستان اجرایی می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فراگیری کمک‌های اولیه به‌واسطه رابطه نزدیکی که باجان انسان‌ها دارد، یک امر مهم و ضروری و به‌عنوان یک مهارت زندگی برای اعضای جامعه به‌حساب می‌آید.

برپایی ایستگاه سلامت ویژه سالمندان در شهر برازجان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارایه خدمات مشاوره پزشکی و سلامت ویژه سالمندان در سطح شهر برازجان به مناسبت «هفته تکریم سالمندان» خبر داد.