مرغ

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تخم مرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تخم مرغ یکی از کاملترین، ارزانترین و فراوان ترین غذاهای پروتئینی است که بعد از شیر جایگاه دوم را در تغذیه اقشار جامعه می تواند داشته باشد. ولی به دلیل غیر علمی و باورهای اشتباه از مصرف مناسب این فرآورد ...

بزرگداشت روزجهانی تخم مرغ در مدارس دشتستان
همزمان با فرا رسیدن روز جهانی تخم مرغ (17 مهر ماه ) به صورت همزمان مراسم بزرگداشت روز جهانی تخم مرف نمادینی با صرف صبحانه سالم در تمامی مدارس شهرستان دشتستان برگزار گردید.

گزارش تصویری از برگزاری جشنواره تخم مرغ در مرکز بهداشتی و درمانی تنگ ارم
مرکز بهداشتی و درمانی تنگ ارم با همکاری مدرسه دخترانه حضرت رقیه شهر تنگ ارم ،جشنواره تخم مرغ را برگزار نمودند.

گزارش تصویری جشنواره غذا و تخم مرغ در مرکز بهداشتی و درمانی شبانکاره
به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا و تخم مرغ 24 الی 30 مهر ماه ،مرکز بهداشتی و درمانی شبانکاره با همکاری مدارس تحت پوشش خود ،اقدام به برگزاری جشنواره غذا و تخم مرغ نمودند.