هفته.دولت

خانه بهداشت بشیرآباد در هفته دولت شد
در چهارمین روز از هفته دولت خانه بهداشت بشیرآباد از توابع بخش سعدآباد با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستانی و محلی افتتاح و به بهره برداری رسید.

همزمان با دومین روز از هفته دولت : در دورترین و صعب العبورترین نقطه دشتستان خانه بهداشت خیرک افتتاح و به بهره برداری رسید
همزمان با دومین روز از هفته دولت ،پروژه بهداشتی ساختمان جدید خانه بهداشت خیرک با حضور فرماندار و هیات همراه ، مسئولین شبکه بهداشت و درمان دشتستان و جمعی از مسئولین و اهالی بخش ارم افتتاح و به بهر برداری رسید.

در دومین روز از هفته دولت انجام گرفت؛ افتتاح ساختمان جدید اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای کلمه شهرستان دشتستان/ اعزام ۱۴ بیمار بدحال بخش‌های ارم و بوشکان توسط بالگرد هوایی اورژانس استان در سال جاری
هم‌زمان با دومین روز از هفته دولت با حضور جمعی از مسئولین شهرستان دشتستان، ساختمان جدید پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای شهر کلمه از توابع بخش بوشکان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

کسب مقام های اول تا سوم مسابقات ورزشی کارکنان ادارات هفته دولت توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در سری مسابقات ورزشی دارت و آمادگی جسمانی و تنیس روی میز بین کارکنان ادارات که به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت برگزار گردید ، مقام های اول تا سوم را کسب نم ...

فرماندار شهرستان دشتستان: خیرین در راستای ارتقای سلامت جامعه مشارکت داشته باشند
فرماندار شهرستان دشتستان در آیین افتتاح و بهره‌برداری از پروژه بهداشتی خیر ساز خانه بهداشت خلیفه‌ای بر مشارکت خیرین در راستای ارتقاء و توسعه سلامت جامعه تأکید کرد.

فرماندار دشتستان: شاخص‌های بهداشت و درمان در شهرستان دشتستان ارتقاءیافته است
فرماندار شهرستان دشتستان گفت: با اجرایی شدن طرح تحول سلامت در دولت تدبیر و امید اقدامات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان رخ‌داده است که منجر به ارتقای سطح خدمات ارائه‌شده در شهرستان دشتستان شده است.

هم‌زمان با دومین روز از هفته دولت در سال 97؛ مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر(عج) در شهرستان دشتستان افتتاح شد
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر(عج) برازجان یکی از ده‌ها پروژه عمرانی دانشگاه است که در هفته دولت به بهره‌برداری رسید.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت هفته دولت و روز کارمند
دکترحسین دارابی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در پیامی به کارکنان حوزه سلامت شهرستان دشتستان ، ضمن تبریک هفته دولت و روز کارمند ، برای آنان آرزوی سلامتی و توفیق کرد.

به مناسبت هفته دولت: ساختمان اورژانس 115 شماره 2 شهر برازجان افتتاح و به بهره‌برداری رسید
همزمان با گرامیداشت هفته دولت در آیینی مرکز اورژانس 115 شماره 2 شهری و دفتر فوریت‌های پزشکی شهرستان دشتستان در شهر برازجان به بهره‌برداری رسید.

حضور متخصص اطفال در مرکز بهداشتی و درمانی تنگ ارم و دهرود سفلی در هفته دولت
به مناسبت هفته دولت و با هماهنگی شبکه بهداشنت و درمان شهرستان دشتستان ،پزشک متخصص اطفال با مستقر شدن در مرکز بهداشتی و درمانی تنگ ارم و دهرود سفلی به معاینه کودکان پرداخت .