پایش

پایش طرح تحقیقاتی پژوهشی روش های کنترل بیماریهای غیر واگیر در دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از پایش طرح تحقیقاتی پژوهشی روش های کنترل بیماریهای غیر واگیر( IRPONT) در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان دشتستان خبرداد.

18 تير 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، برای رسیدن به اهداف بهداشتی وجود یک نظام پایش و ارزشیابی ضروری است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: طراحي نظام پايش وارزشيابي براي برنامه هاي بهداشتي كاري تخصصي است ونيازبه دانش اپيدميولوژي،آمارومديريت خدمات سلامتي دارد .

باقیمانده سموم محصولات کشاورزی در مزارع دشتستان پایش و کنترل می‌شوند
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از پایش و کنترل باقیمانده سموم محصولات کشاورزی در مزارع با همکاری اداره جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان خبر داد.

16 امرداد 1397
عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان توسط معاون بهداشتی و مدیر گروه‌های استانی پایش و ارزیابی شد
در راستای برنامه‌های از پیش تعیین‌شده دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، معاونت بهداشتی و مدیر گروه‌های استانی روند عملکرد شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان را پایش و ارزیابی کردند.

27 تير 1397
نظارت‌ها بر سامان‌های تأمین آب آشامیدنی در دشتستان تشدید شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، هرساله با شروع فصل گرما و کمبود آب در شهرستان، نظارت بر سامانه‌های آب تشدید و وضعیت آب توسط بازرسین بهداشت محیط پایش و ارزشیابی می‌شود.

6 تير 1397
اجرای گشت مشترک کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر برازجان
درگشت مشترکی که با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دشتستان انجام گرفت، از تعدادی فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی سطح شهر برازجان بازدید به عمل آمد.

21 فروردين 1395
اجرای برنامه پایش ادواری ید ادرار در دانش آموزان 10-8 ساله مدارس ابتدایی در دشتستان
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اجرای برنامه پایش ادواری ادرار در دانش آموزان 10-8 ساله در دشتستان خبر داد.

جلسه بررسی و پایش فنی واحدهای ستادی از مراکز و خانه های بهداشت
جلسه بررسی و پایش فنی واحدهای ستادی از مراکز و خانه های بهداشت در 6 ماهه اول سال 94 با حضور معاون بهداشتی شبکه و کارشناسان ستادی برگزار گردید.

6 اسفند 1393
اجرای پایش ملی برنامه IDD(برنامه پیشگیری وکنترل اختلالات ناشی از کمبود ید) در شهرستان دشتستان
پنجمین پایش ملی برنامه IDD (برنامه پیشگیری وکنترل اختلالات ناشی از کمبود ید) در اسفند ماه در شهرستان در سطح مدارس ،درب منازل و مغازه های عرضه مواد غذایی اجرا می شود .