اجرای گشت مشترک کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر برازجان

7 اسفند 1397
درگشت مشترکی که با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره صنعت ،معدن و تجارت شهرستان دشتستان انجام گرفت،از تعدادی فروشگاه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی سطح شهر برازجان بازدید بعمل آمد.

یکی از مهمترین روشهایی که می تواند در کنترل و کاهش قاچاق کالاها ی آرایشی و بهداشتی در کشور و جلوگیری از عرضه کالاهای تقلبی و جعلی به مردم در سطح عرضه کمک کند، نصب برچسب اصالت و سلامت بر روی کالاهای آرایشی بهداشتی و استفاده از سامانۀ جامع طرح شناسنامه دار نمودن کالا های آرایشی وبهداشتی می باشدکه با بکارگیری توانمندی های عرصه فناوری اطلاعات توانسته گام موثری در ارتقاء سلامت جامعه بردارد. این برچسب ها صرفا یک هولوگرام تبلیغی نیست و اینها بدون استعلام هیچ ارزشی ندارند بلکه کد نوشته شده روی برچسب و در صورت تایید استعلام محصول را مورد استفاده قرار مي‌دهد.

بهترین راه شناسایی محصولات اصل از تقلبی سامانه مدیریت و نظارت بر محصولات سلامت سازمان غذا و دارو است