رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ بیش از 290 نفر در بسیج کنترل فشارخون بالا در دشتستان فعالیت می کنند

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با اجرای طرح ملی بسیج کنترل فشارخون بالا ، با توجه به تعداد پایگاه های ثابت و سیار اندازه گیری فشارخون ، 291 نفر در این طرح فعالیت خواهند داشت.

ماریا خویشدوست در گفتگوی با روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتستان افزود: از آغاز بسیج کنترل فشارخون بالا در شهرستان، با برنامه ریزیهایی انجام شده ،آموزشهای لازم و اهداف طرح  توسط کارشناسان واحد بیماریهای غیرواگیر  به  تمامی بهورزان ، مراقبین سلامت و همچنین پزشکان و نیروهای داوطلب در طی جلسات جداگانه ارائه شده است.

خویش دوست تصریح کرد: با تاکید ائمه جمعه و  سرپرست فرمانداری شهرستان تمامی نهاده ها باید در اجرای این طرح با شبکه بهداشت و درمان همکاری داشته باشند و تعدادی از پایگا ه های سیارتوسط مراکز درمانی بخش خصوصی و دولتی برپا خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: با اجرای این طرح ملی امیدواریم بیماران فشارخونی مورد انتظار شهرستان  شناسایی و جهت پیگیری و درمان در سامانه الکترونیک سیب ثبت شوند تا بتوانیم از بیماریهای قلبی و عروقی که یکی از مهمترین علتهای مرگ و میر در کشور می باشد، پیشگیری نماییم.

کارشناس بسیج ملی کنترل فشارخون بالا شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، گفت: در پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت از ابتدای اطلاع رسانی این طرح بیش از 14 هزار نفر افراد بالای 30 سال توسط مراقبین سلامت و بهورزان فشارخون آنها اندازه گیری و ثبت سامانه شده است

جمیله معارفی تصریح کرد: با همکاری شهرداریها و بخشداران بنرهای اطلاع رسانی این طرح برای اطلاع شهروندان در سطح شهرهای شهرستان نصب شده است و 30 پایگاه سیار و ثابت علاوه بر مراکز ، پایگاه های بهداشتی و خانه های بهداشت در این طرح فعال می باشند.

وی اظهار کرد: در این طرح، 43پزشک ،188 بهورز و مراقب سلامت و 60 نفر از بخش های دولتی و خصوصی درمانی در این طرح با شبکه بهداشت و درمان دشتستان همکاری می کنند و  تمامی افراد بالا 30 سال، بیماران کلیوی و مادران بارداراز 18 خرداد ماه می توانند با مراجعه  به مراکز و پایگاه های سلامت ثابت وسیار در سطح شهرستان، فشارخون خود را اندازه گیری و ثبت سامانه گردد.

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.