طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.

12 تير 1398
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، گفت: این طرح با هدف بررسی سلامت جسمانی و بررسی آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان انجام می گیرد.

لیلا نامی افزود: پیش بینی میشود امسال در حدود پنج هزار دانش آموز بدو ورود به دبستان  در پایگاه های سلامت  سنجش می شوند.

وی همچنین اظهار کرد: سنجش سلامت دانش اموزان از 9 تیر ماه آغاز و به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت و 6 پایگاه در شهرهای  برازجان، سعدآباد ، شبانکاره ، تنگ ارم و دالکی عهده دار سنجش پنج هزار نوآموز شده اند.

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان تصریح کرد: در پایگاه های سنجش اقداماتی شامل بررسی های شنوایی و بینایی سنجی ، تست هوش و آمادگی تحصیلی ، بررسی سلامت دهان و دندان و ... انجام و جهت بررسی های موارد بهداشتی با تحویل فرم خلاصه معاینات به والدین، آنها را به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع می دهند.

انتهای پیام/ س.غ/ 3030

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.