آخرين اخبار

29 دی 1398
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان :
ترویج الگوی غذایی صحیح ،اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر است

کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان در گفتگوی با روابط عمومی گفت: یکی از عوامل موثر در پیشگیری وکنترل بیماریهای غیر واگیر تغذیه سالم است و انتخاب صحیح الگوی غذایی و خود مراقبتی بر وضعیت سلامتی افراد موثر می باشد

29 دی 1398
فرماندار شهرستان دشتستان:
همکاری در برگزاری کلاسهای آموزشی در حوزه سلامت باید در اولویت نهادها قرار گیرد

دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی با حضور فرماندار و اعضای کارگروه با محوریت همراهی و همدلی کلیه دستگاهها جهت اجرایی شدن مصوبات ، جمع بندی مطالب و مصوبات جلسه در شهرستان دشتستان برگزار شد.

28 دی 1398
دبیرخانه سلامت و امنیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تمامی نهادها نقش مهمی در سلامت اجتماعی دارند

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در مجمع سلامت شهرستان دشتستان گفت: سلامت در واقع رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی است. حق حیات، سلامت، کیفیت زندگی، حق محیط زیست سالم و توسعه پایدار حق هر فرد در جامعه است.

28 دی 1398
از ادارات همکار در اجرای بسیج ملی کنترل فشارخون بالا در شهرستان دشتستان تجلیل بعمل آمد .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ،از ادارت همکار در بسیج ملی کنترل فشارخون بالا درخرداد و تیرماه سال جاری ،هماهنگ باسراسرکشور در شهرستان دشتستان اجرا شد، تقدیر و تشکر بعمل آمد.

25 دی 1398
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
خدمت رسانی به جامعه عشایری بهبود می یابد

معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، خانم دکتر معصومه در بازدیدی که از مناطق عشایر نشین بخش ارم و بوشکان داشت، تاکید کرد: خدمت رسانی به جامعه عشایری بهبود می یابد

23 دی 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
با مدیریت صحیح پسماندهای پزشکی می توان ازسلامت عمومی و محیط زیست حفاظت کرد

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با گسترش شهرها وافزایش جمعیت وسرعت روند ایجاد مراکز درمانی ،پسماندهای عفونی تولیدی نیز افزایش یافته است وعدم مدیریت صحیح این پسماندها باعث مخاطرات انسانی وآلودگی زیست محیطی می گردند.

23 دی 1398
کارشناس مسئول واحد بیماریهای واگیر شبکه بهداشت درمان دشتستان :
گال یک بیماری عفونی پوستی مسری و بسیار خارش دار است

کارشناس مسئول واحد بیماریهای واگیر شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بیماری گال شايع ترين بيماري پوستي خارش دار در جهان است وبه نامهای گال يا جرب هم شناخته میشود و در واقع نام این بیماری از واژه لاتینی به معنای “خاراندن” نشأت گرفته است

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.

بااحیای قلبی و ریوی ( سی پی آر موفق ) پیرمرد 70 ساله از مرگ حتمی نجات یافت
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، با حضور به موقع تکنسین های فوریتهای پزشکی شهرستان دشتستان، بیمار بدون علائم حیاتی با عمل احیاء قلبی و ریوی از مرگ حتمی نجات یافت.

امام جمعه شهر برازجان:
پرستاری شغلی شریف و پر مسئولیت است/ مشکلات پرستاران رسیدگی شود

امام جمعه شهر برازجان گفت: پرستاری شغلی شریف و پر مسئولیت است که باجان و سلامتی مردم سروکار دارند و هر حرکت انسانی یک پرستار برای بیمار، یک حسنه است.

15 دی 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان خبر داد:
آغاز طرح پرسشگری عوامل خطر مرتبط با سبک زندگی میان‌سالان

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از آغاز طرح پرسشگری عوامل خطر مرتبط با سبک زندگی میان‌سالان خبر داد .

9 دی 1398
آموزش مراقبین سلامت و والدبن در زمینه احیای پایه کودک ضروری است
کارشناس برنامه کودکان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: احیای پایه کودکان با محوریت توانمندسازی پرسنل در زمینه احیای پایه کودک در شهرستان برگزارشد.

9 دی 1398
چاقی در کودکان می تواند باعث مشکلات روحی و اجتماعی درآنان شود
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: چاقی دوران کودکی یکی از بزرگترین مسائل پزشکی وبهداشتی است وتاثیر بسیار زیادی برزندگی کودک دارد و بیماریها را در او افزایش می دهد و باعث ایجاد مشکلات روحی واجتماعی در این کودکان می شود .

8 دی 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
اجرای تمهیدات مقاوم سازی مراکزخدمات جامع سلامت و بیمارستانها ضرورتی انکار ناپذیراست

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در نشستی که با کارشناسان فنی و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی بوشهربرگزار نمود ، گفت: آمادگي مراکز خدمات جامع سلامت، خانه های بهداشت و بيمارستان ها در راستای توانمندسازی فیزیکی آنها به منظور پاسخ گويي ب ...

8 دی 1398
اجرای گشت مشترک محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر ستان دشتستان
گشت مشترک و آموزش برچسب اصالات و سلامت کالا جهت کنترل محصولات آرایشی و بهداشتی در شهر ستان دشتستان اجرا شد.

<< اخبار آذر اخبار بهمن >>
آرشيو اخبار