آخرين اخبار

پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت روز دندانپزشک

21 فروردين 1397
راه‌اندازی دستگاه اکوکاردیوگرافی در بیمارستان شهید گنجی برازجان
مدیر بیمارستان شهید گنجی برازجان از نصب و راه‌اندازی دستگاه اکوکاردیوگرافی سونوسایت (Sonosite) مدل edge ll در این بیمارستان خبر داد.

18 فروردين 1397
صدور 76 مورد مجوز ازدواج در طرح سلامت نوروزی در دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از صدور 76 مورد مجوز ازدواج در طرح سلامت نوروزی در دشتستان خبر داد.

15 فروردين 1397
انجام بیش از 200 مورد غربالگری نوزادان در طرح سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از انجام 200 مورد غربالگری نوزادان در طرح سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان خبر داد.

10 فروردين 1397
در دهمین روز از نوروز 97 صورت گرفت؛
بازدید سرزده رییس دانشگاه علوم پزشکی از بیمارستان شهید گنجی برازجان/گزارش تصویری

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر به‌صورت سرزده از بیمارستان شهید گنجی برازجان بازدید کرد

10 فروردين 1397
بازدید سرزده رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از پایگاه‌های اورژانس 115 استان/ گزارش تصویری

390 هزار آزمایش در آزمایشگاه‌های شهرستان دشتستان صورت گرفت
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در سال 96، 390 هزار آزمایش در آزمایشگاه مرکزی و سایر آزمایشگاه‌های مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان دشتستان انجام‌شده است که نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش داشته‌ایم.

نظارت ویژه بر محل اسکان مسافرین نوروزی در شهرستان دشتستان انجام می‌شود
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به حضور مسافرین نوروزی در شهرستان دشتستان از اماکن عمومی محل حضور این عزیزان به‌طور ویژه بازدید می‌گردد

انجام 170 مورد مأموریت امدادی در طرح سلامت نوروزی در دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی در 25 اسفندماه تا پنجم فروردین‌ماه 170 مأموریت امدادی توسط پایگاه‌های اورژانس 115 شهر و جاده‌ای در شهرستان دشتستان انجام‌شده است

امام‌جمعه شهر برازجان:
بخش بهداشت و درمان سهم مهمی در سلامت مردم دارد

امام‌جمعه شهر برازجان گفت: بخش بهداشت و درمان سهم مهمی در سلامت مردم دارد.

بیش از 2 هزار بازدید در برنامه سلامت نوروزی شهرستان دشتستان انجام‌شده است

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از آغاز طرح سلامت نوروزی بیش از دو هزار و 142 بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی توسط اکیپ‌های بازرسی در دو نوبت صبح و عصر انجام‌شده است.

استقرار 2 پایگاه سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از برپایی 2 پایگاه سلامت نوروزی در شهرهای شبانکاره و آبپخش در این شهرستان خبر داد.

استقرار 2 پایگاه سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان

علل پزشکی و بهداشتی ریزش مو
در این مقاله با علل ریزش مو و راههای درمان آن آشنا میشویم .

آشنایی با نان خوب
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، در مورد نان خوب گفت:نان خوب نانی است که ارزش غذایی داشته باشد و از آرد کامل به جای آرد سفید استفاده شود.

15 بهمن 1396
پیشگیری از اقدام به خودکشی از برنامه‌های مهم سلامت روان است

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: پیشگیری از اقدام به خودکشی از برنامه‌های مهم سلامت روان است.

12 بهمن 1396
پیام سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت آغاز دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، ماریا خویش دوست این مناسبت را گرامی داشت.

11 بهمن 1396
فرهنگ آموزش کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی جهت کودکان در جامعه نهادینه شود

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فرهنگ آموزش کمک‌های اولیه و فوریت‌های پزشکی جهت کودکان باید در جامعه نهادینه شود

5 بهمن 1396
آزمون فصلی مرحله سوم بهورزان شهرستان دشتستان برگزار شد
آزمون فصلی مرحله سوم بهورزان شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، همزمان با سایر شهرستان های استان در شهر برازجان برگزار شد.

3 بهمن 1396
پیام تبریک سرپرست شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مناسبت ولادت زینب کبری(س) و روز پرستار
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویش دوست به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار پیام تبریکی صادر نمود.

<< اخبار ارديبهشت اخبار خرداد >>
آرشيو اخبار