آخرين اخبار

25 تير 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛
حوزه درمان تامین اجتماعی بازوی توانمندی در کنار حوزه درمان بخش دولتی است

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت : حوزه درمان تامین اجتماعی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است و یکی ازمهمترین بخشهای درمانی در ارائه خدمات به قشرهای مختلف به خصوص محرومین می باشد.

23 تير 1398
توسط کارشناس فوریتهای شهرستان دشتستان صورت گرفت:
کسب گواهینامه دوره مدیریت مصدومان ترومایی پیش بیمارستانی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، کارشناس فوریتهای پزشکی شهرستان دشتستان، گواهینامه دوره مدیریت مصدومان ترومایی در پیش بیمارستان( phtm )را در استان بوشهر کسب نمود.

23 تير 1398
اهمیت دوره نوجوانی
یکی از دوره های حساس وپر فراز ونشیب زندگی دوره نوجوانی است که با تغییرات سریع جسمی وروانی همراه است . در این دوره نوجوان ابتدا رشد جسمی وسپس تغییراتی در وضع روانی وهیجانی تجربه خواهد کرد .

18 تير 1398
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان،
برای رسیدن به اهداف بهداشتی وجود یک نظام پایش و ارزشیابی ضروری است

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: طراحي نظام پايش وارزشيابي براي برنامه هاي بهداشتي كاري تخصصي است ونيازبه دانش اپيدميولوژي،آمارومديريت خدمات سلامتي دارد .

18 تير 1398
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتستان:
در طرح ملی کنترل فشارخون بالا بیش از 70 درصد جمعیت هدف غربالگری شده‌اند

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در طرح ملی کنترل فشارخون بالا 72 درصد از جمعیت هدف شهرستان دشتستان غربالگری و ثبت سامانه سیب شده‌اند.

15 تير 1398
پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان
به مناسبت فرا رسیدن روز شهرداری و دهیاری

متن پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، ماریا خویشدوست بدین صورت است.

12 تير 1398
مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیروزارت بهداشت ؛
فشارخون 26 میلیون ایرانی اندازه گیری شده است

مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیروزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در بازدید از ایستگاه ها ، مراکز و خانه های بهداشت شهرستان دشتستان گفت: از ابتدای اجرای طرح بسیج ملی فشارخون بالا تا کنون فشارخون 26 میلیون نفر اندازه گیری , و ثبت شده است .

12 تير 1398
طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.

10 تير 1398
در مورد مواد غذایی بسته بندی شده بیشتر بدانیم
از خريد مواد غذايي بسته بندي شده كه بيرون از مغازه ها و كنار پياده روها و زير نور آفتاب نگهداري شده است، پرهيز کنید.

5 تير 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ؛
رسانه ها یکی از بازوان آموزشی در ارتقاء سلامت جامعه هستند

ماریا خویش دوست در نشست رسانه ای خود که به مناسبت بسیج ملی کنترل فشار خون بالا برگزار کرد، با اشاره به اینکه حساسیت مردم نیز باعث افزایش اطلاعات آنان می شود، افزود: نیاز است که سواد سلامت مردم ارتقاء پیدا کند.

2 تير 1398
نمایشگاه طرح بسیج ملی فشارخون می‌تواند در اطلاع‌رسانی و ارتقا آگاهی مردم تاثیرگذار باشد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: نمایشگاه طرح بسیج ملی کنترل فشارخون می‌تواند در اطلاع‌رسانی و ارتقا آگاهی مردم تاثیر گذار باشد.

1 تير 1398
بیش از نیمی از جمعیت هدف طرح فشارخون بالا در شهرستان دشتستان غربالگری شده اند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از ابتدای اجرای بسیج ملی فشارخون بالا در شهرستان ، بیش از نیمی از جمعیت هدف که مورد انتظار استان می باشد ، غربالگری شده اند و در سامانه الکترونیک سیب و سلامت ثبت شده اند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
سوء تغذیه یکی از مشکلات تغذیه ای شایع در کودکان زیر 5 سال می باشد

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در کمیته مشارکتی حمایتی کودکان زیر 5 سال شهرستان دشتستان گفت: از پيامدهاي نامطلوب سوءتغذيه كودكان مي توان به اختلال در رشد و تكامل مغزي و جسمي،افزايش هزينه هاي درماني ومراقبت هاي پزشكي نام برد .

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان:
تمام سیاستهای ما از سلامت تاثیر پذیری می گیرند

سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان در اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سالجاری گفت: با همکاری بین بخشی و مشارکت مردم، تاثیر پذیری سلامت را می توانیم در جامعه ببینیم .

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
ایمن سازی یکی از موثرترین و اثربخش ترین اقدامات در حوزه سلامت است

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: یکی از اجزای مهم نظام مراقبت بهداشتی اولیه گسترش ایمنسازی است که هدف نهایی آن ریشه کردن کردن بیماریهای عفونی و مهار بیماری در افراد و گروه های انسانی است.

فرماندار و روسای ادارات شهرستان دشتستان ه کمپین طرح ملی کنترل فشارخون بالا پیوستند/ گزارش تصویری
با اجرایی شدن طرح ملی کنترل فشارخون بالا از تاریخ 18 خرداد ماه، شهرستان دشتستان همزمان با سراسر کشور ، فرماندار و روسای ادارات دولتی وخصوصی با پیوستن به این کمپین، فشارخون آنها توسط مراقبین سلامت اندازهگیری و در سامانه سلامت ثبت گردید .

همایش تقدیر از فعالان طرح ملی دادرس و ارتقاء سلامت نوجوانی مدارس شهرستان دشتستان برگزار شد
مدیر آموزش و پرورش دشتستان گفت: هدف دانش آموزان از شرکت در برنامه های جانبی درون مدرسه ای رشد و ارتقاء سطح معرفت و رسیدن به شناخت خود می باشد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
دومین مرحله طرح کنترل فشارخون بالا با حضور معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان و مسئولین ادارات و نهادهای بخش آبپخش اجرایی شد.

همزمان با سراسر کشور،
فاز عملیاتی طرح فشارخون بالا در شهرستان دشتستان اجرایی شد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در جمع مسئولین شهرستان ، گفت: پس از مرحله اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بسیج ملی کنترل فشارخون بالا ، فاز اجرایی آن از هیجدهم خرداد ماه همزمان با سراسر کشور در شهرستان دشتستان آغاز شده است.

گفتمان امام و انقلاب در اندیشه رهبر معظم انقلاب استمرار دارد
به همت بسیج کارمندی و کارگری بسیج حضرت رسول ( ص ) سپاه ناحیه دشتستان و میزبانی شبکه بهداشت و درمان مراسم به مناسبت ارتحال امام (ره) با موضوع استمرار گفتمان امام و انقلاب در اندیشه رهبر معظم انقلاب برگزار شد.

<< اخبار خرداد اخبار تیر >>
آرشيو اخبار