آخرين اخبار

توسط ناوگان اورژانس 115 شهرستان دشتستان انجام گرفت:
بیش از سه هزار مورد ماموریت امدادی در شش ماهه نخست سال 98

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در شش ماه نخست امسال سه هزار و 208 مورد ماموریت امدادی توسط پایگاه های اورژانس 115 شهری و جاده ای در شهرستان دشتستان انجام شده است

متخصص جراح عمومی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان:
سرطان پستان شایع‌ترین نوع سرطان در زنان میان‌سال است/ انجام رایگان غربالگری سرطان پستان در مراکز خدمات جامع سلامت

متخصص جراح عمومی کلینیک تخصصی بیمارستان ۱۷ شهریور شهر برازجان گفت: سرطان پستان، شایع‌ترین سرطان در بین زنان ایران و اولین علت مرگ بر اثر سرطان در زنان میان‌سال به شمار می‌رود

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز فوریتهای پزشکی و اورژانس 115
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز فوریتهای پزشکی و سالروز تاسیس اورژانس 115 پیامی صادر کرد.

آموزش مناسب موجب بهبود کیفیت زندگی و ارتقای سلامت زنان یائسه می‌شود
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: آموزش مناسب موجب بهبود کیفیت زندگی و ارتقای سلامت زنان یائسه می‌شود.

رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر خبر داد:
برپایی اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در شهرستان دشتستان

رییس بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر گفت: با همت بسیج دانشجویی و بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اردوی جهادی در روستاهای گلدشت، میلک، پلنگی و شول بخش شبانکاره شهرستان دشتستان برپا شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت:
تشدید فعالیت تیم های بهداشت محیط در ماه محرم و صفر

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت : غذاهای نذری تهیه شده توسط مردم در ماه محرم در کنار عطر، طعم و مزه مطلوب به لحاظ بهداشتی نیز باید ضامن سلامت مردم باشد.

توصیه‌های بهداشتی برای عزاداری محرم

با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا و همچنین توزیع نذورات و غذا در این ایام، شبکه بهداشت و درمان دشتستان توصیه هایی را در این مورد یادآوری کرده است که در زیر می‌آید.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بهورزان یکی از مؤثرترین نیروها در ارتقای سلامت هستند.

تغذیه با شیر مادر باید اولویت سلامت جامعه باشد
مشاور ارشد تغذیه با شیر مادر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: تغذیه با شیر مادر، با توجه به فواید کوتاه مدت و بلندمدت پزشکی، عصبی و تکاملی، نه‌تنها به عنوان یک انتخاب بلکه باید به عنوان یک اولویت برای سلامت جامعه باشد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز بهورز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان به مناسبت فرا رسیدن روز بهورز پیامی صادر کرد.

بیماریهای منتقله از آب و غذا شایعترین نوع بیماریها ی فصل گرما می باشند

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: ‌ با توجه به فصل گرما و شنا کردن در رودخانه ها، بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا (اسهال حاد آبکی ، اسهال خونی، هپاتیتA و...) افزایش یافته است.

در پنجمین روز از هفته دولت صورت گرفت:
افتتاح خانه بهداشت عیسوند درشهرستان دشتستان

در پنجمین روز از هفته دولت ، خانه بهداشت عیسوند از توابع بخش مرکزی شهرستان دشتستان با حضور نماینده مجلس شورای اسلامیف فرماندارو جمعی از مسئولین شهرستان دشتستان افتتاح و به بهره برداری رسید

خانه بهداشت بشیرآباد در هفته دولت شد
در چهارمین روز از هفته دولت خانه بهداشت بشیرآباد از توابع بخش سعدآباد با حضور فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستانی و محلی افتتاح و به بهره برداری رسید.

کارکنان نمونه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تجلیل شدند/ گزارش تصویری
همزمان با سومین روز از هفته دولت، چهارم شهریور ماه روز کارمند ، کارکنان نمونه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در مراسم جشنواره شهید رجایی تجلیل شدند.

همزمان با دومین روز از هفته دولت :
در دورترین و صعب العبورترین نقطه دشتستان خانه بهداشت خیرک افتتاح و به بهره برداری رسید

همزمان با دومین روز از هفته دولت ،پروژه بهداشتی ساختمان جدید خانه بهداشت خیرک با حضور فرماندار و هیات همراه ، مسئولین شبکه بهداشت و درمان دشتستان و جمعی از مسئولین و اهالی بخش ارم افتتاح و به بهر برداری رسید.

در دومین روز از هفته دولت انجام گرفت؛
افتتاح ساختمان جدید اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای کلمه شهرستان دشتستان/ اعزام ۱۴ بیمار بدحال بخش‌های ارم و بوشکان توسط بالگرد هوایی اورژانس استان در سال جاری

هم‌زمان با دومین روز از هفته دولت با حضور جمعی از مسئولین شهرستان دشتستان، ساختمان جدید پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای شهر کلمه از توابع بخش بوشکان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

کسب مقام های اول تا سوم مسابقات ورزشی کارکنان ادارات هفته دولت توسط کارکنان شبکه بهداشت و درمان دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در سری مسابقات ورزشی دارت و آمادگی جسمانی و تنیس روی میز بین کارکنان ادارات که به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت برگزار گردید ، مقام های اول تا سوم را کسب نم ...

مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان دشتستان اجرایی شد
مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد توسط کارشناسان تغذیه در مناطق شهری و روستایی،هم‌زمان با سایر شهرستان‌های استان در شهرستان دشتستان اجرایی شد.

پیام رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بمناسبت هفته دولت و روز کارمند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ،به مناسبت فرارسیدن هفته دولت پیامی صادر کرد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بمناسبت بزرگداشت روز پزشک و داروساز/ تصویر
رییس شکبه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با صدور پیامی فرا رسیدن روز پزشک را به سپید پوشان عرصه پزشکی تبریک گفت.

<< اخبار مرداد اخبار شهریور >>
آرشيو اخبار