امید کازرونیان افزود: در بحران ها فرد به طور موقت دچار عوارض روانی شدید می شود و کوشش می کند و به هر نحو که شده مشکل بوجود آمده را از سر راه برداشته و تعادل خود را باز یابد.
کازرونیان اظهار داشت: اختلالات روانی با اضطراب، افسردگی، و یا احساسات دیگری مانند ناخشنودی و پریشانی که نسبت به شرایط زندگی یک فرد است، مشخص می شود ، آنچه مسلم است این است که عوامل ژنتیک، استرسهای مختلف و نوع تعامل فرد با دیگران در ایجاد یا بروز آنها مؤثر است.
وی تصریح کرد: بپزشکان شاغل در مراکز خدمات جامع سلامت ، در زمینه شناسایی، تشخیص و درمان بیماران اعصاب و روان طبق پروتکل ها باید آموزش ببینند و توانمند شوند و شناخت و تجویز داروهای موثر و همچنین دوره درمان و آموزش بیمار و خانواده یکی از نکات مهم در درمان بیماران دچار اختلات روان می باشد.
کارشناس مسئول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت : ایجـا د تفـاهم و اعتمــاد در درمــان، بررســی مراحلــی کــه بــه بحــران منجــر شــده، شــناخت واکنــشهای ناهنجــار . آمــوزش راههــای هنجــار ، تمرکزجلوگیری از پیشرفت علایم، آموزش مدد جو و شناخت موفقیتهای خطر ناک از تکنیک های لازم برای مداخله در بحران می باشد و به نقش پزشکان در شناخت آسیبهای روانی پس از بلایا پرداخت.
کارگاه اختلالات روانپزشکی با حضور پزشکان و کارشناسان سلامت روان شهرستانهای دشتستان، گناوه، دیلم ،دشتی و تنگستان در سالن آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان دشتستان به مدت دوروز توسط متخصص اعصاب و روان ، دکتر محمد بیگدلی و مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خانم فاطمه اکبری زاده برگزار گردید.
انتهای پیام/ 3030/س.غ