رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
نیروی انتظامی جهت پیشبرد اهداف بهداشت و درمان نقش آفرینی کرده است

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت:نیروی مقتدر و باصلابت انتظامی،از ارکان مهم ثبات امنیت در کشور و به عنوان بازویی توانمند در پیشبرد اهداف و بهداشت و درمان نقش آفرینی کرده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛ماریا خویش دوست در مراسم تجلیل از فرمانده و جمعی از کارکنان فرماندهی انتظامی دشتستان که بمناسبت هفته ناجا برگزار شد اظهار داشت:امنیت و سلامت از نعمات الهی هستند، مقوله ای فراسازمانی که بهره‌مندی، حفظ و حراست از آن نیازمند همراهی و مشارکت آحاد ملت و کلیه سازمان‌ها و ارکان یک کشور خواهد بود.

خویش دوست تصریح کرد: احساس امنيت اجتماعي بر سلامت اجتماعي موثر است، به عبارت ديگر با افزايش احساس امنيت اجتماعي، سلامت اجتماعي کادر بهداشت و درمان نيز افزايش مي يابد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان بیان داشت:نیروی انتظامی همواره در برقراری نظم و امنیت در سطح کشور پیشگام بوده و هرجا به حضور این نیروی غیور و قهرمان نیاز بوده با قدرت و صلابت حاضر و انجام وظیفه نموده است.

خویش دوست ابراز داشت:نیروی انتظامی شهرستان در ماموریت های شبکه بهداشت و درمان و آنجائیکه لازم بوده با قدرت حضور یافته و در کنار مجموعه بهداشت و درمان بوده که جا دارد از فرماندهی محترم و مجموعه ناجا در شهرستان دشتستان قدردانی نمایم.

وی تصریح کرد: همکاری و تعامل بسار خوب و ارزنده  ناجا با شبکه بهداشت و درمان دشتستان در مسئله شیوع بیماری کرونا بوده که در ماموریت ها و برنامه های مرتبط با این موضوع،حضور پررنگ و فعال داشته است.

فرمانده انتظامی شهرستان دشتستان نیز در این مراسم اظهار داشت:امنیت یکی از مهم ترین و باارزش ترین نعمت های الهی در کنار سلامتی است که در شرایط عادی و تا زمانی که امنیت وجود دارد کمتر به اهمیت آن پی برده می شود.

سرهنگ فرهاد آراوند افزود:برای برقراری نظم و امنیت در جامعه باید چندین نهاد و دستگاه دست به دست هم دهند و با هم تعامل سازنده داشته باشند تا امنیت نسبی در جامعه حاصل شود.

وی بیان داشت:مجموعه انتظامی شهرستان تلاش کرده در ایام شیوع بیماری کرونا و ماموریت های بهداشت و درمان حضور فعال داشته باشد و انشالله در آتی نیز در کنار مجموعه خدوم و ایثارگر بهداشت و درمان خواهیم بود.

سرهنگ آراوند خاطرنشان کرد:عزیزان بهداشت و درمان در روزها و ماه های گذشته،صحنه های زیبایی از ایثار و کمک به همنوع را به نمایش گذاشته اند که در تاریخ پرافتخار ایران اسلامی ثبت خواهد شد.

گفتنی است در این نشست از فرماندهی نیروی ناجای دشتستان و جمعی از کارکنان فرماندهی که بیشترین همکاری را در امر تامین سلامت شهروندان بخصوص در ایام شیوع کرونا با حوزه بهداشت داشته اند، توسط رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اهدای لوح سپاس از آنها تقدیر و تجلیل بعمل آمد.

.

انتهای پیام/ س.غ- 3030