کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند

2 اسفند 1399
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: مردان میان‌سال بیش از زنان میان‌سال استعداد به افزایش وزن دارند و می‌تواند خطر ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و (دمانس) فراموشی را افزایش دهد.

پریوش بهادری افزود: تغذیه یکی از مهم‌ترین جنبه‌های تأثیرگذار بر سلامت مردان را تشکیل می‌دهد که متأسفانه به علل مختلف مورد غفلت قرار گرفته است.
بهادری اظهار کرد: کوتاه بودن حضور مردان در منزل و محدودیت دسترسی آنان به غذاهای خانگی و میوه و سبزیجات و همچنین قرار گرفتن در معرض هوای آلوده در محیط‌های کار که نیاز به برخی مواد مغذی و مقوی را افزایش می‌دهد و توجه کمتر مردان به سلامت خود، فقدان خواب کافی و کم خوابی به علت داشتن مشاغل شیفتی که آن‌ها را در معرض استرس‌های روحی قرار می‌دهد، از مهمترین علل به خطر افتادن سلامت مردان و بی‌توجهی به تغذیه مناسب این گروه است.
وی تصریح کرد: اضافه‌وزن و چاقی از عوامل مهم تعیین‌کننده سلامت هستند و به تغییرات منفی متابولیک مانند افزایش فشارخون، افزایش کلسترول خون و افزایش مقاومت در برابر انسولین منجر می‌شود و این عوامل می‌توانند، خطر بیماری‌های عروق قلب، سکته مغزی، دیابت و بسیاری از انواع سرطان را افزایش دهند.
کارشناس تغذیه واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بیان کرد: سن ابتلا به بیماری‌های قلبی در مردان پایین‌تر از زنان است و آمار بالا و شیوع روزافزون ابتلا مردان به بیماری‌های غیر واگیر مرتبط با تغذیه بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و فشارخون بالا هشداردهنده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تغییر در عادات غذایی سبب شده مصرف قند، نمک و چربی بیشتر از مقدار توصیه‌شده مصرف شود و از سوی دیگر سبزی و میوه، حبوبات، شیر و مواد لبنی کمتر از مقدار توصیه‌شده مصرف شود.
بهادری با بیان اینکه، مصرف بی‌رویه فست فودها، غذاهای چرب و سرخ‌شده و نوشابه‌های گازدار و آب‌میوه‌های صنعتی که حاوی قند زیادی هستند از مشکلات الگوی غذایی مردم کشور بشمار می‌رود تأکید کرد: این غذاهای ناسالم می‌توانند کالری بسیار اضافی وارد بدن کنند و سهم قابل‌توجهی را در انرژی دریافتی بدن و در نتیجه ابتلا به اضافه‌وزن و چاقی تشکیل می‌دهند.
کم‌تحرکی یکی از مهم‌ترین عوامل غیر تغذیه‌ای که در بروز بیماری‌های مزمن نقش دارد
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان با بیان اینکه کم‌تحرکی یکی از مهم‌ترین عوامل غیر تغذیه‌ای که در بروز بیماری‌های مزمن نقش دارد، خاطرنشان کرد: هر فرد بالغ حداقل ۳ روز در هفته و هر بار ۴۵ دقیقه و یا ۵ روز در هفته و هر بار ۳۰ دقیقه ورزش کند چون که ورزش در سنین میان‌سالی باعث افزایش توده استخوانی می‌شود و برنامه منظم و متناوبی برای انجام ورزش در طول هفته داشته باشند.
انتهای خبر: س.غ /۳۰۳۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

کلمات کلیدی:
    کارشناس.تغذیه     پریوش.بهادری     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   2 اسفند 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر | ارسال به دیگران

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >