17 امرداد 1402رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: شهروندان باید برای پیشگیری از شیوع بیماریهای اسهالی در فصل گرم سال، توصیههای بهداشتی را رعایت نمایند. سیده فاطمه حسینی افزود: هر ساله با شروع فصل گرم سال، به دلیل گرمای هوا، کمبود آب، استفاده مستمر و ناصحیح از پمپ آب و افزایش مسافرتها، احتمال بروز و شیوع بیماریهای منتقله آز آب و مواد غذایی افزایش مییابد. حسینی بیان کرد: برای محافظت از خود و افراد خانوادهمان در برابر بیماریهای اسهالی باید از آب سالم و ایمن برای نوشیدن، تهیه غذا، استحمام و شستشو استفاده کنید و در این خصوص آبهای لولهکشی شهری و روستایی، آبهای بستهبندی و معدنی دارای مجوز از وزارت بهداشت مناسب است. وی تأکید کرد: در صورت عدم دسترسی به آب سالم لولهکشی و یا آبمعدنی از آب جوشیده سرد شده یا آب گندزداییشده با ترکیبات کلر استفاده کنید و در صورتی که از ترکیبات کلر برای سالمسازی آب استفاده مینمایید، دقیقاً طبق دستورالعمل مراکز بهداشتی درمانی اقدام به گندزدایی آب کنید. حسینی توصیه کرد: در هنگام مسافرت از منابع آب سطحی مانند رودخانه و سد و همچنین از منابع آب زیر زمینی مانند چاه، چشمه و قنات بهسازی نشده حتی در صورت صاف و زلال بودن استفاده نکنید. وی بابیان اینکه اگر از مخازن ذخیره آب در منازل استفاده میکنید، تأکید کرد: از تمیز بودن و درپوش دار بودن آن اطمینان حاصل کنی و در مورد سامانههای تصفیه آب خانگی گفت: عدم بهرهبرداری صحیح از دستگاه تصفیه آب خانگی و تعویض بهموقع فیلترها، میتواند باعث آلودگی آب شود. رئیس گروه بهداشت محیط و حرفهای شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برای پیشگیری از شیوع بیماریهای اسهالی توصیه کرد: محلهای تهیه غذا و وسایل پخت غذا و نیز وسایل غذاخوری خود را با آب سالم و مواد شوینده بشویید و بگذارید قبل از استفاده کاملاً خشک شوند و همچنین غذا (بهویژه غذاهای دریایی) را بهطور کامل بپزید، آن را داغ میل نموده و باقیمانده غذا را در ظروف درب دار، سرپوشیده و در یخچال نگهداری کنید. حسینی تصریح کرد: نوشیدنیهایی که بستهبندی نبوده و با فنجان یا لیوان در معابر عمومی عرضه میشوند، همچنین یخهای غیربهداشتی قابلاعتماد نبوده و میتوانند عامل انتقال و گسترش بیماری باشند، بنابراین باید از نوشیدنیهای بطری شده و یخی که به روش بهداشتی تهیه و عرضه میشود استفاده نمود. حسینی به شهروندانی که در این فصل قصد مسافرت دارند توصیه کرد: از دستفروشان، مواد غذایی و نوشیدنی بهویژه مواد غذایی و نوشیدنی سنتی و یا فلهای تهیه نکنی و.از رستورانها و محلهای عرضه غذا که بهداشت فردی را رعایت نمیکنند و اطمینان ندارید غذا تهیه و یا مصرف ننمایید. انتهای پیام/س.غ 3030 آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 17 امرداد 1402