دکتر ماریا خویشدوست در گفت و گویی با روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان دشتستان گفت: کنترل عوامل محیطی مانند آّ ب ، غذا، هوا، فاضلاب، پسماند و ناقلین بیماریها در پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر نقش حیاتی دارند.
دسترسی به توسعه پایدار در گرو سلامتی افراد جامعه می باشد.
دکتر خویشدوست افزود: بازرسان بهداشت محیط شهرستان در تمام طول سال با نظارت ویژه بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی( از جمله بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان ) در ارتقا وضعیت بهداشت محیطی این مراکز و در نتیجه سلامت مردم تاثیر گذار هستند.
خویشدوست تصریح کرد: همزمان با سراسر کشور و استان، مانور مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزو ماه مبارک رمضان با حضور بازرسان شهرستان، نمایندگان ادارات مرتبط در تاریخ 15/12/1402 آغاز گردید.
وی بیان کرد: این طرح که به مدت 45 روز بصورت صبح و بعد از ظهر صورت خواهد گرفت با هدف ارتقاء وضعیت بهداشت محیطی مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به ویژه اماکن حساس، مراکز اقامتی و رفاهی و تفریحی، ارتقا سلامت شهروندان و مسافران در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان و پیشگیری از بیماریهای واگیر و غیر واگیر منتقله بوسیله آب و غذا صورت می گیرد.
رییس گروه بهداشت محیط و حرفه ای، سیده فاطمه حسینی در این خصوص گفت: در این طرح بطور متوسط 30 بازرس در قالب 5 اکیپ ، روزانه از تعداد بیش از 1400 مراکز و اماکن حساس بازدید به عمل خواهند آورد.
حسینی افزود: در همین ایام؛ نظارت بر 150 سامانه آبرسانی، انجام پایش روزانه وضعیت آب و سنجش وضعیت محیطی با استفاده از دستگاه های پرتابل سنجش در دستور کار بازرسان قرار دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به همزمانی با ایام ماه مبارک رمضان نظارت بر مساجد و اماکن مذهبی نیز انجام خواهد گرفت ،
رییس گروه بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان دشتستان از شهروندان خواست: در صورت مشاهده مشکلات بهداشتی، مراتب را با تلفن گویای 190 در میان بگذارند.
انتهای پیام /س.غ.3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهیم