نوشین حسن زاده در گفت و گوی با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: هدف واحد نظارت بر مواد غذایی در بازرسی های انجام گرفته این است که با توجه به اهمیت غذا و تغذیه سالم در پیشگیری از بروز و یا گسترش بیماریهای قلبی –عروقی ،دیابت ،سرطانها ،چاقی و همچنین با نظارت بر تهیه و توزیع فراورده های غذایی و اصلاح الگوهای نادرست تغذیه ای از بروز بسیاری از بیماریهای ناشی از فساد مواد غذایی پیشگیری نماید.
حسن زاده تصریح کرد: سلامت غذا وابسته به نظارت مستمر دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت است واز آنجا که موثر ترین و کارامدترین راهبرد تامین امنیت و سلامت غذا در جامعه وجود عنصر آگاهی در مردم است ؛ ارائه آموزش های لازم به مردم به منظور ارتقاءدانش اجتماعی یکی از وظایف مهم این واحد محسوب می گردد.
وی بیان کرد: در طی یکسال گذشته، 270 مورد بازرسی از کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی ،تعداد 321 مورد بازرسی از کارگاههای مشمول شناسه نظارت و 273 مورد بازرسی از سطح عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی صورت گرفته است.
حسن زاده همچنین گفت: در این بازرسی های صورت گرفته ،541 مورد اخطاریه به واحدها و مراکز عرضه صادر شده و همچنین 11 واحد تولیدی و کارگاهی به مراجع قضایی معرفی و اقدامات قانونی برای آنها انجام گرفته است .
مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشت و درمان دشتستان خاطر نشان کرد: در طی بازرسی های صورت گرفته حدود 338کیلوگرم محصولات آرایشی و و بهداشتی فاقد مجوزهای بهداشتی توسط بازرسان واحد نظارت بر مواد غذایی جمع آوری و امحاء گردیده است..
انتهای پیام/س.غ/3030
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید.