رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛
بهترین راه مقابله با بیماری‌های منتقله از پشه آئدس، تشخیص سریع آن است

27 خرداد 1403
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بهترین راه مقابله با بیماری‌های منتقله از پشه آئدس، تشخیص سریع آن است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ دکتر ماریا خویشدوست در نشستی که با روسای بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های شهرستان دشتستان برگزار شد گفت: بهسازی محیط بیمارستان و درمانگاه‌ها مانند نصب توری پنجره‌ها، جمع‌آوری لاستیک‌های فرسوده و جمع‌آوری زباله‌ها از اقدامات حیاتی در پیشگیری از ورود و تکثیر این پشه است.

خویشدوست تصریح کرد: شبکه بهداشت و درمان دشتستان در حال تهیه تجهیزات و داروهای ضروری جهت پیشگیری از این بحران است.

وی با اشاره به اینکه پشه آئدس ممکن است ناقل بیماری تب دانگ باشد گفت: علائم این بیماری شامل تب، لرز، دانه‌های قرمزرنگ پوستی، درد استخوان، بی‌اشتهایی، استفراغ، خونریزی از لثه و بینی  است و در صورت مشاهده این علائم در افراد باید به وجود این بیماری مشکوک شد و فرد ازنظر سابقه سفر به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و پاکستان بررسی شود.

خویشدوست افزود: خوشبختانه بیماری تب دانگی از انسان به انسان قابل‌انتقال نیست، فقط از پشه به انسان و از انسان به پشه منتقل می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: تیم اورژانس بیمارستان شهید گنجی برازجان آمادگی کامل جهت مقابله با این بحران را دارد.

 

انتهای پیام/ ز.ح 3031

 

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 


کلمات کلیدی:
    نشست     پشه.آئدس     دکتر.ماریا.خویشدوست     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    
   

تاریخ بروز رسانی:   13 تير 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >