کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای ستاد شهرستان در این خصوص گفت، تشدید نظارتها بر صنوف حساس بویژه صنوف فعال در ماه مبارک رمضان ،از جمله آشی ها،شیرینی پزی ها و نانوایی از ابتدای خرداد ماه بصورت صبح و بعد از ظهر در دستور کار بازرسان بهداشت محیط قرار گرفته است و تا پایان ماه رمضان نیز ادامه خواهد داشت.
مهندس حسینی افزود از تمامی این مراکز بازدید بعمل امده و نواقص موجود جهت رفع مشکلات به متصدیان اعلام شده است.
این مقام مسئول همچنین اضافه کرد، نمونه برداری از مواد غذایی حساس بویژه زولبیا و بامیه از لحاظ بررسی های میکروبی ،شیمیایی و استفاده از رنگ های مجاز به طور مرتب انجام می گیرد و در همین زمینه جلسه آموزشی ویژه این صنوف برگزار گردید و آموزش های لازم به متصدیان داده شد و تاکید نمود که با صنوف متخلف طبق قانون برخورد خواد شد.
ایشان از دیگر فعالیتهای ویژه ماه مبارک رمضان نظارت و بازدید از مساجد،حسینیه ها و اماکن مذهبی نام برد که باید بازرسان در این ماه نظارت ویژه ای براین اماکن داشته باشند .
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان دشتستان در پایان گفت، تشدید نظارت بر سیستم های آبرسانی و منابع آب با تشدید کلرسنجی و نمونه برداری های آب نیز از دیگر فعالیتهای ویژه ماه مبارک رمضان می باشد .
انتهای پیام/ س.غ کدخبر- کد
.jpg)


