متن پیام وی بدین شرح است:
هفته اول شهریور یادآور خاطرات ارزشمند دو تن از رادمردان ایران اسلامی شهیدان رجایی و باهنر است.
چه شیرین است که نام و خاطره آنان به عنوان الگو و سرمشق ماندگار باشد و دولتمردان و کارگزاران دولت در سراسر کشور،روحیات این دو بزرگوار را مد نظر داشته و تلاش کنند در مسیر آنها حرکت کنند.
به همین مناسبت همه ساله هفته اول شهریور ماه را به عنوان هفته دولت و روز ۴ شهریور ماه را به نام روز کارمند نامگذاری کرده اند.
دولت تدبیر و امید،در راستای ارتقای شاخص های سلامت در کشور،گام های بلندی برداشته و خوشبختانه نتایج مطلوبی نیز حاصل شده،ولی این ابتدای راه است و تا رسیدن به جامعه آرمانی از لحاظ سلامت جسمی و روانی،مسیر طولانی در پیش داریم.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان،همواره در راه خدمت به مردم شریف،بیشترین اهتمام را داشته و تلاش کرده در حوزه سلامت جامعه و بهداشت و درمان مردم کوشا و فعال باشد.
خدمت رسانی به مناطق کمتر برخوردار از اولویت های شبکه بهداشت و درمان بوده که در این راستا خدمات خوبی به مردم مناطق کمتر توسعه یافته شهرستان انجام شده است
به طور حتم موفقیت و پیشرفت هر سازمان و نهادی به تخصص، تعهد کاری و اخلاقی نیروی انسانی آن وابسته است و هیچ تلاشی در راستای ارتقای آن بدون کوشش این عزیزان موفق نخواهد بود و توجه به کرامت و حرمت چنین سرمایهای برای هر نهادی ضامن به بار نشستن آرمانهای والای سازمان خواهد بود.
اینجانب فرصت را مغتنم دانسته ضمن آرزوی بالاترین درجات برای شهیدان رجایی و باهنر و با تبریک هفته دولت، قدردان زحمات و تلاشهای صادقانه تمام همکاران خود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان میباشم و با تبریک روز کارمند به تمامی کارکنان عزیز و پرتلاش، از درگاه خداوند متعال برای تمامی همکاران گرامی آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون را دارم.
امید است با توکل به خداوند متعال، صداقت کاری، همدلی، قانونمندی و مسئولیتپذیری در راستای ارتقای خدمات بهداشتی و درمانی به مردم،گامهای موثر و بلندی برداریم.
ماریا خویشدوست برازجانی
رییس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان دشتستان