حجت‌الاسلام.حسن.مصلح

18 فروردين 1403
امام‌جمعه دشتستان: کادر بهداشت و درمان دشتستان شبانه‌روزی در حال پیگیری مسائل و مشکلات این حوزه هستند
18 فروردين 1403 امام‌جمعه شهرستان دشتستان گفت: کادر بهداشت و درمان شهرستان دشتستان شبانه‌روزی در حال پیگیری مسائل و مشکلات این حوزه هستند.

6 تير 1401
امام‌جمعه برازجان: توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی به‌تنهایی ضامن سلامت جامعه نیستند
امام‌جمعه برازجان گفت: توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی به‌تنهایی ضامن سلامت جامعه نیستند.

28 آبان 1399
امام جمعه شهر برازجان: اقدامات انجام‌شده در زمان شیوع بیماری کرونا نشات گرفته از روحیه جهادی است
امام جمعه شهر برازجان گفت: اقدامات انجام‌شده در زمان شیوع بیماری کرونا نشات گرفته از تفکرات انقلابی و روحیه جهادی مدیران و مسئولین شهرستان دشتستان است.

6 آبان 1398
امام جمعه شهر برازجان؛ تکریم ارباب‌رجوع در مراکز بهداشتی و درمانی مورد اهتمام قرار گیرد/ رضایت‌مندی مردم از نحوه خدمت‌رسانی
امام‌جمعه شهر برازجان گفت: تکریم ارباب‌رجوع در مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

جشن اعیاد شعبانیه و تجلیل از جانبازان بیمارستان شهید صادق گنجی برگزار شد
به مناسبت اعیاد شعبانیه و پاسداشت اعیاد شعبانیه و روز جانباز مراسم جشنی در بیمارستان شهید صادق گنجی برگزار شد.

6 فروردين 1397
امام‌جمعه شهر برازجان: بخش بهداشت و درمان سهم مهمی در سلامت مردم دارد
امام‌جمعه شهر برازجان گفت: بخش بهداشت و درمان سهم مهمی در سلامت مردم دارد.

امام‌جمعه برازجان: تأمین سلامت یکی از شاخص‌های مهم پیشرفت هر جامعه می‌باشد
امام‌جمعه برازجان گفت: سلامت و امنیت از مهم‌ترین موهبت‌های الهی هستند که هر جامعه برای پیشرفت به آن نیاز دارد.

اهدا سه دستگاه دیالیز به بیماران دشتستانی توسط مجمع خیرین سلامت این شهرستان
سه دستگاه دیالیز توسط مجمع خیرین سلامت شهرستان دشتستان به بیمارستان‌های 17 شهریور و شهید گنجی برازجان اهدا شد.