حمیرا.دهقانی

افراد چاق سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: افراد چاق با نمایه توده بدنی بالای ۴۰ سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند.

12 بهمن 1398
در دومین طرح تغذیه سالم صورت گرفت؛ ارائه آموزش به زنان روستایی و عشایر در دشتستان
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: زنان روستایی و عشایر به‌عنوان گروه مولد مواد غذایی و به‌عنوان همسران و مادران تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان و تهیه‌کنندگان مواد غذایی در صدر اولویت‌های دریافت آموزش‌های مرتبط قرار دارند.

25 آبان 1398
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت ودرمان دشتستان: سوءتغذيه يكي از مشكلات تغذيه اي شايع در كودكان زير 5 سال است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کودکان سوء تغذیه ای شدید شناسایی شده شهرستان دشتستان توسط پزشک متخصص اطفال به صورت رایگان معاینه و درمان می شوند.

مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در شهرستان دشتستان اجرایی شد
مرحله دوم طرح پرسشگری بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه‌ای خانوار و فرد توسط کارشناسان تغذیه در مناطق شهری و روستایی،هم‌زمان با سایر شهرستان‌های استان در شهرستان دشتستان اجرایی شد.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: سوء تغذیه یکی از مشکلات تغذیه ای شایع در کودکان زیر 5 سال می باشد
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در کمیته مشارکتی حمایتی کودکان زیر 5 سال شهرستان دشتستان گفت: از پيامدهاي نامطلوب سوءتغذيه كودكان مي توان به اختلال در رشد و تكامل مغزي و جسمي،افزايش هزينه هاي درماني ومراقبت هاي پزشكي نام برد .

29 بهمن 1397
طرح تغذیه سالم زنان روستایی و عشایر در دشتستان آغاز شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: زنان روستایی و عشایر به عنوان گروه مولد مواد غذایی و به عنوان همسران و مادران تولید کنند گان و توزیع کنند گان و تهیه کنند گان مواد غذایی در صدر اولویت های دریافت آموزش های مرتبط قرار دارند.

2 بهمن 1397
بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیماری‌های غیر واگیر از پیامدهای نامطلوب اضافه‌وزن و چاقی در کودکان است.

آنچه بادید در مورد سنگ نمک و نمک دریا بدانیم
عوارض عدم مصرف نمک یددار تصفیه شده و مصرف سنگ نمک و نمک دریا در جامعه را بدانیم

بزرگداشت روزجهانی تخم مرغ در مدارس دشتستان
همزمان با فرا رسیدن روز جهانی تخم مرغ (17 مهر ماه ) به صورت همزمان مراسم بزرگداشت روز جهانی تخم مرف نمادینی با صرف صبحانه سالم در تمامی مدارس شهرستان دشتستان برگزار گردید.

جشنواره غذای سالم در آب‌پخش برگزار شد
در آیینی با حضور مسئولان و دانش‌آموزان، جشنواره غذای سالم در پیش‌دبستانی رنگین‌کمان آبپخش شهرستان دشتستان برگزار شد.

جشنواره غذای سالم در آب‌پخش برگزار شد

با اجرای برنامه مشارکتی - حمایتی؛ وضعیت سوء‌تغذیه کودکان زیر پنج سال در دشتستان ارتقا یافت
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با اجرای برنامه مشارکتی - حمایتی، وضعیت سوءتغذیه کودکان زیر پنج سال شهرستان دشتستان ارتقاءیافته است.