شبکه.بهداشت.درمان.دشتستان

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مردان در معرض فاکتورهای خطر محیطی و شغلی بیشتری نسبت به زنان هستند
27 خرداد 1403 معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مردان به طور کلی در معرض فاکتورهای خطر محیطی و شغلی بیشتری نسبت به زنان قرار دارند.

6 فروردين 1403
رییس گروه توسعه شبکه بهداشت و درمان دشتستان ، در هفته اول تعطیلات نوروز بیش از 14 هزار خدمت بهداشتی و درمانی به مراجعین ارائه شده است
رییس گروه توسعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در هفته اول تعطیلات نوروز در حدود 14هزار و 93نفر خدمت بهداشتی و درمانی به مراجعین و مسافرین نوروزی ارائه شده است.

24 بهمن 1402
به مناسبت دهه مبارک فجر صورت گرفت؛ ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به محله کم برخوردار آکبرآباد شهر برازجان
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ویزیت رایگان 200 نفر در محله کم برخوردار اکبرآباد شهر برازجان به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.

شستن خرما مثل هر میوه دیگری قبل از مصرف ضروری است
کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی شبکه بهداشتی و درمان دشتستان گفت: شستن خرما مثل هر میوه دیگری قبل از مصرف ضروری است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان خبر داد؛ ارائه بیش از ۵۰۰ خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به زائرین در پیاده‌روی ولایت
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارائه بیش از ۵۰۰ خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به زائرین پیاده‌روی ولایت در دشتستان خبر داد.

1 بهمن 1399
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیش از ۲۷۰۰ مادر باردار دشتستانی در دوران شیوع کرونا غربالگری شده‌اند
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بیش از ۲ هزار و ۷۴۹ مادر باردار دشتستانی در دوران شیوع کرونا غربالگری کووید -۱۹ شده‌اند.

کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مردم از مصرف محصولات فاقد پروانه‌های بهداشتی خودداری کنند
کارشناس کنترل مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با توجه به اینکه تقلب در مواد خوراکی به شکل‌های مختلفی صورت می‌گیرد، مردم تا حد امکان از مصرف محصولات فاقد پروانه‌های بهداشتی خودداری نمایند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان: تلاش و مشارکت فعالانه همگانی جهت کنترل بیماری ایدز بر دوش همه افراد جامعه است
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: تلاش و مشارکت فعالانه همگانی جهت کنترل بیماری ایدز بر دوش همه ماست و تمامی افراد جامعه باید آموزش‌های عمومی در خصوص راه‌های پیشگیری و انتقال ایدز را فرا گیرند.

دکتر داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بسیاری ازعفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و گلو دردها نیازی به درمان با آنتی‌بیوتیک ندارند
پزشک داروساز شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: بسیاری از عفونت‌های ویروسی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و گلو دردها نیازی به درمان با آنتی‌بیوتیک ندارند.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیش از ۱۶۰۰ گشت مشترک از اجرای محدودیت‌های جدید کرونا در دشتستان انجام‌گرفته است/ ۳۰ واحد صنفی پلمب شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از اولین روز اجرایی شدن محدودیت‌های ستاد کنترل کرونا تاکنون در حدود هزار و 664 بازدید مشترک توسط بازرسان بهداشتی و نمایندگان ادارات مختلف در سطح شهرستان دشتستان انجام‌گرفته است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیشترین مبتلایان کرونا افراد بدون علامت هستند/ انجام بیش از ۱۶۰۰ تست کرونا در دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیشترین مبتلایان کرونا مربوط به افراد بدون علامت است که با بیماریابی فعال توسط مراقبین سلامت شناسایی‌شده‌اند.

افراد چاق سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: افراد چاق با نمایه توده بدنی بالای ۴۰ سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند.

نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت جامعه دارد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کنترل و نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی نقش مهمی در ارتقاء سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.

آزمایش رایگان HIV در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی شهرستان دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: به‌منظور مراقبت، درمان، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها، در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی از افراد در معرض خطر آزمایش رایگان HIV گرفته می‌شود.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان؛ افزایش حساسیت سیستم بهداشتی در کشف مالاریا
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از افزایش ۳۶ درصدی نمونه‌گیری از افراد جهت کشف بیماری مالاریا در سال ۹۷ نسبت به سال ۹۶ در شهرستان خبر داد.

برنامه‌های بهداشتی باید روحیه مطالبه گری مردم را احیاء و تقویت کند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سمت‌وسوی برنامه‌های بهداشتی باید طوری باشد که روحیه مطالبه گری را در مردم احیا و تقویت کند زیرا تنها در این صورت است که می‌توان به تحقق کامل اهداف بهداشتی امید داشت

اجرای طرح ضربت بازدید از آرایشگاه‌های زنانه در دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان از اجرای طرح ضربت بازدید از آرایشگاه‌های زنانه باهدف ارتقای سطح بهداشت در شهرستان دشتستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح همیاران اورژانس در مدارس شهرستان اجرایی می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فراگیری کمک‌های اولیه به‌واسطه رابطه نزدیکی که باجان انسان‌ها دارد، یک امر مهم و ضروری و به‌عنوان یک مهارت زندگی برای اعضای جامعه به‌حساب می‌آید.