طرح.سلامت.نوروزی

6 فروردين 1403
از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون؛ بیش از ۹۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی دشتستان انجام گرفته است
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تاکنون در حدود ۹۶۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان دشتستان انجام گرفته است.

16 فروردين 1402
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: ۳ هزار مادر باردار و کودک دشتستانی از خدمات بهداشتی در ایام تعطیلات نوروز بهره‌مند شده‌اند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارائه خدمات بهداشتی به بیش از ۳ هزار مادر باردار و کودک زیر پنج سال دشتستانی در ایام تعطیلات نوروز خبر داد.

11 فروردين 1398
در ایام تعطیلات نوروز ۹۸ صورت گرفت؛ بازدید سرزده رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر از اورژانس ۱۱۵ و مرکز خدمات جامع سلامت کلمه و بوشکان/ گزارش تصویری
همزمان با ایام تعطیل نوروز ۹۸ و اجرای طرح سلامت نوروزی رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با هیأت همراه از اورژانس ۱۱۵ کلمه، بوشکان و مرکز خدمات جامع سلامت بوشکان شهرستان دشتستان به صورت سرزده بازدید کرد.

7 فروردين 1398
صدور 120 مورد مجوز ازدواج در طرح سلامت نوروزی در دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از صدور 120 مورد مجوز ازدواج در طرح سلامت نوروزی در دشتستان خبر داد.

15 فروردين 1397
انجام بیش از 200 مورد غربالگری نوزادان در طرح سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از انجام 200 مورد غربالگری نوزادان در طرح سلامت نوروزی در شهرستان دشتستان خبر داد.