فرمانداری

حضور اورژانس ۱۱۵ دشتستان در کاروان خدمت مناطق کم برخوردار
مسئول فوریتهای پزشکی و اورژانس 115 شهرستان دشتستان گفت: در طرح کاروان خدمت فرمانداری ، نیروهای اورژانس 115 حضور مستمر داشته اند .

ارائه بیش از 2400 خدمت بهداشتی و درمانی رایگان به بخش ارم دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در طرح کاروان خدمت فرمانداری به بخش ارم ، بیش از دو هزار و400 خدمت بهداشتی و درمانی رایگان ارائه شد.

سرپرست فرمانداری دشتستان: بخش بهداشت و درمان در ارائه خدمات به مناطق کم برخوردار شهرستان کارنامه موفقی داشته است
سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان در جمع کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بخش بهداشت و درمان در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مناطق کم برخوردار شهرستان کارنامه موفقی داشته است

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: درطرح کاروان خدمت فرمانداری بخش بوشکان بیش از دوهزارخدمت ارائه شد
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در طرح کاروان خدمت فرمانداری به بخش بوشکان، بیش از دوهزار خدمت بهداشتی و درمانی رایگان به مردم این بخش ارائه شد.

کارکنان نمونه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تجلیل شدند/ گزارش تصویری
همزمان با سومین روز از هفته دولت، چهارم شهریور ماه روز کارمند ، کارکنان نمونه شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در مراسم جشنواره شهید رجایی تجلیل شدند.

26 دی 1397
نماینده شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی ؛ تمامی دستگاه ها در تامین سلامت و امنیت غذایی شهروندان باید اهتمام ویژه داشته باشند
نماینده مجلس شورای اسلامی شهرستان دشتستان ، درسومین مجمع سلامت شهرستان دشتستان گفت: هر جامعه ای که در عرصه سلامت گام های بلند و موثری برداشته است، توانسته به بسیاری از اهداف و برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت خود دست یابد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: دغدغه تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی، سلامت جامعه است/نظارت مستمر بر مراکز تولید و عرضه مواد غذایی
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، گفت: دغدغه و هدف اصلی از تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی، سلامت جامعه است و لازم است همه دستگاه های مرتبط با مواد غذایی در راستای امنیت مایحتاج غذایی مردم تلاش کنند.

معاون عمرانی فرمانداری دشتستان: تأسیسات کلرزنی 11 روستا نوسازی و تجهیز می‌شوند
معاون عمرانی فرمانداری دشتستان گفت: در راستای سالم‌سازی آب آشامیدنی، نوسازی و تجهیز تأسیسات کلرزنی 11 روستا در شهرستان دشتستان در دستور کار قرارگرفته است.

معاون سیاسی فرمانداردشتستان، همه نهادها وظیفه دارند با فرهنگ سازی و آموزش مصرف قلیان و دخانیات را به عنوان یک عمل ناهنجار معرفی کنند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان،جلسه هماهنگی به مناسبت هفته بدون دخانیات با حضور معاون سیاسی فرمانداری دشتستان ،رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان و سایر دستگاههای مرتبط با دخانیات در محل فرمانداری دشتستان برگزار گردید.

قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: تخصص، تعهد و خدمت خالصانه تنها ملاک انتصاب‌های مدیریتی حوزه سلامت استان است
قائم مقام رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در اولین نشست شورای سلامت شهرستان دشتستان در سال جدید گفت: حوزه سلامت حوزه‌ای مقدس است که تغییرات مدیریتی آن با حساسیت و دقت لازم صورت می‌گیرد و انتصابات مدیریتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ...

23 دی 1394
برگزاری چهارمین جلسه شورای سلامت در دشتستان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان، چهارمین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان به ریاست معاون سیاسی امنیتی فرماندار و با حضور روسا و نمایندگان دستگاه های دولتی برگزار گردید.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان، دکتر علیرضا حاجیونی : دسترسی به آب شرب بهداشتی از مهمترین حقوق مردم می باشد.
کمیته تخصصی آب و التور با حضور معاون سیاسی امنیتی فرماندار و اعضاء کمیته در محل فرمانداری شهرستان دشتستان برگزارگردید.

برگزاری سومین جلسه شورای سلامت دشتستان با محوریت امنیت غذایی
سومین جلسه شورای سلامت شهرستان دشتستان با حضور فرماندار، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر،رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ،ریاست بیمارستان شهید گنجی و سایر اعضای شوا در محل فرمانداری دشتستان برگزار گردید.

برگزاری دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتستان
دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور معاون عمرانی فرماندار ،رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان و سایر اعضاء در محل فرمانداری دشتستان برگزار گردید.