لیلا.نامی

24 تير 1399
با رعایت پروتکلهای بهداشتی : پایگاه های سنجش سلامت نوآموزان در شهرستان دشتستان فعالیت خود راآغاز کردند
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان ، طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.

رویکرد مدارس مروج سلامت، توانمندی سازی دانش آموزان و ارتقای فرهنگ خودمراقبتی است
کارشناس مسئول واحد نوجوانان، جوانان و مدارس شبکه بهداشت و درمان دشتستان ،درباره برنامه مدارس مروج سلامت گفت: این برنامه برای انتقال مفاهیم سلامت بین دانش آموزان مدارس کشور طراحی شده و با مشارکت فعالانه اولیای مدارس، اولیای دانش آموزان و دانش‌آموزان در حال ...

12 تير 1398
طرح سنجش سلامت دانش آموزان پایه اول ابتدایی در شهرستان دشتستان آغاز شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: پرورش دانش‌آموزان از هدف‌های اصلی برنامه‌های توسعه اجتماعی و اقتصادی هر جامعه‌ای است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: کودکان و نوجوانان سرمایه‌های اصلی کشور هستند و پرورش آنها از هدف‌های اصلی برنامه‌های توسعه اجتماعی و اقتصادی هر جامعه‌ای محسوب می‌شود.

مصرف صبحانه نقش بسیارمهمی در افزایش قدرت یادگیری دانش آموزان دارد
کارشناس مسئول واحد نوجوانان و جوانان شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یادگیری در دانش آموزان تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله عوامل تغذیه ای قرار دارد که در این میان مصرف صبحانه از اهمیت بسزایی برخوردار است.