ماریا.خویش.دوست

22 دی 1400
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: برخورد قانونی با پزشکان بدون مجوز در مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی دشتستان صورت میگیرد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با پزشکانی که بدون مجوز از نظام پزشکی در مطب‌ها و کلینیک‌های خصوصی شهرستان دشتستان فعالیت می‌کنند برخورد قانونی خواهد شد.

16 تير 1400
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: بیش از ۱۳ هزار دُز واکسن کرونا در شهرستان تزریق شده است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از آغاز طرح واکسیناسیون کرونا در شهرستان، طی فازهای اول و دوم در حدود ۱۳هزار و هشت دُز واکسن به گروه های هدف تزریق شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: عدم برگزاری تجمعات نقش مهمی در کاهش روند بیماری کرونا دارد/ ساماندهی آرامستان‌های شهرستان دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: عدم برگزاری تجمعات نقش مهمی در کاهش روند بیماری کرونا دارد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: مغازه‌داران دشتستانی به افراد بدون ماسک خدمت ارائه ندهند
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: اصناف و مغازه‌داران دشتستانی به افرادی که ماسک ندارند خدمت ارائه ندهند و مراجعین را به زدن ماسک ترغیب کنند.

10 آبان 1399
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیش از ۲۷ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام‌گرفته است
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای بیش از ۲۷ هزار بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهرستان دشتستان انجام‌ داده‌اند.

رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان: بیشترین مبتلایان کرونا افراد بدون علامت هستند/ انجام بیش از ۱۶۰۰ تست کرونا در دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: بیشترین مبتلایان کرونا مربوط به افراد بدون علامت است که با بیماریابی فعال توسط مراقبین سلامت شناسایی‌شده‌اند.

در دومین روز از هفته دولت انجام گرفت؛ افتتاح ساختمان جدید اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای کلمه شهرستان دشتستان/ اعزام ۱۴ بیمار بدحال بخش‌های ارم و بوشکان توسط بالگرد هوایی اورژانس استان در سال جاری
هم‌زمان با دومین روز از هفته دولت با حضور جمعی از مسئولین شهرستان دشتستان، ساختمان جدید پایگاه اورژانس ۱۱۵ جاده‌ای شهر کلمه از توابع بخش بوشکان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

آزمایش رایگان HIV در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی شهرستان دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: به‌منظور مراقبت، درمان، پیشگیری و کاهش آسیب‌ها، در مراکز ترک اعتیاد بخش خصوصی از افراد در معرض خطر آزمایش رایگان HIV گرفته می‌شود.

برنامه‌های بهداشتی باید روحیه مطالبه گری مردم را احیاء و تقویت کند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: سمت‌وسوی برنامه‌های بهداشتی باید طوری باشد که روحیه مطالبه گری را در مردم احیا و تقویت کند زیرا تنها در این صورت است که می‌توان به تحقق کامل اهداف بهداشتی امید داشت

کاهش میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در دشتستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از کاهش میزان مرگ کودکان یک تا ۵۹ ماهه در این شهرستان خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان: طرح همیاران اورژانس در مدارس شهرستان اجرایی می‌شود
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: فراگیری کمک‌های اولیه به‌واسطه رابطه نزدیکی که باجان انسان‌ها دارد، یک امر مهم و ضروری و به‌عنوان یک مهارت زندگی برای اعضای جامعه به‌حساب می‌آید.

برپایی ایستگاه سلامت ویژه سالمندان در شهر برازجان
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان از ارایه خدمات مشاوره پزشکی و سلامت ویژه سالمندان در سطح شهر برازجان به مناسبت «هفته تکریم سالمندان» خبر داد.